הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
12-07-15, 08:27 | # 1 |
עסק רשום [?]
דירוג מסחר: (0)
|
מחפש מעצב אתרים פרילנסר למספר עבודות
שלום לכם,
נכנסו לי כמה פרויקטים חדשים ואני צריך מעצב אתרים (לא חאפר) עם ניסיון מקצועי ושלא עף על עצמו במחיר... * דרוש מעצב שיקמפל + חיתוחים ויעשה גם את העיצוב לתבנית html + css * קבצי PSD מגיעים אלי לאחר עבודתו * תמונות הנקשרות בעיצוב מחוייבות להיות ברשיון ולא כאלו שלוקחים מגוגל תמונות כמה תמונות שבא להם ומפרים זכויות יוצרים * תיק עבודות ומידה ואתה טוב לכל התנאים האלו אתה תקבל פרויקטים נוספים פרטים לגבי האתרים אפשר במייל xoox@xoox.co.il
14-07-15, 13:39 | # 2 |
עסק רשום [?]
|
עדיין רלוונטי
18-07-15, 19:47 | # 4 |
עסק רשום [?]
|
לקחתי אותו למספר עבודות.
יצאתי מרוצה גם מבחינת המוצר וגם מבחינת המחיר וגם מבחינת הסבלנות שלו http://sgalim.co.il/
19-07-15, 18:35 | # 5 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
חבר יקר שלחתי אימייל טרם קיבלתי תשובה, עדיין ממתין, בהצלחה !
20-07-15, 06:22 | # 6 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
יצא לי גם לעבוד עם גל הוא בנאדם מאוד מקצועי, אני רק לא יודע אם הוא פנוי בזמן הזה הבנתי יש לו הרבה עבודות כרגע אבל שווה לבדוק, בהצלחה |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
Tags |
מעצב אתרים, עיצוב אתר, עיצוב אתרים, עיצובי פורטלים, פרילנסרים |
|
|