הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
12-09-16, 19:27 | # 1 |
חבר מתקדם
|
ביקורת| אתר הכרויות לדתיים ושמרי מסורת
היי ,
אשמח לקבל ביקורת על אתר דוסילאב, האם צריך לשפר? ואם כן, אז איפה? ואיך? אקבל כל ביקורת באהבה! www.dosilove.co.il תודה לכם, ערב נפלא
16-09-16, 01:46 | # 2 |
חבר בקהילה
|
בסה״כ נראה טוב ואהבתי
שאלה לי אלייך , האם נראה לך שדוסים ודתיים יאהבו את השם דוסי ליב ( אני לא מבין במונחים שלהם הרבה אבל שלא יצא מצב שהשם אולי צוחק עליהם או משהו כזה , שווה בדיקה ) ו ולגבי המודעות אדסנס שבאתר אני חושב שכדאי שתגביל את התוכן שגוגל יראה בפרסומות שלך הכוונה היא לסנן , יש את האופציה הזו באדסנס לי הופיע מודעה : ״ משעמם לך ? דבר איתי ״ משהו כזה לא נראה לי שהכי מתאים לדוסים ולדתיים אני טועה ? כוון את המודעות כלפי הקהל כך גם תמשוך יותר קליקים והכנסה בהצלחה !
18-09-16, 19:44 | # 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
עם השם אין שום בעיה, כבר בדקתי את העניין. לגבי האדסנס אתה צודק וטוב שהזכרת לי, אני חייב להגביל שם כמה מודעות. אני שמח שאהבת בגדול, תודה!
19-09-16, 15:10 | # 4 |
חבר בקהילה
|
פניתי אליך בפרטי ולא החזרת לי תשובה
02-10-16, 04:25 | # 5 |
חבר מתקדם
|
06-10-16, 07:58 | # 6 |
חבר חדש
|
נראה טוב, למרות שיש לא מעט תחרות בתחום הזה. בהצלחה!
|
10-10-16, 11:52 | # 7 |
חבר חדש
|
בגדול נראה לא רע
שיהיה המון בהצלחה |
11-10-16, 11:29 | # 8 |
חבר מתקדם
|
תודה רבה חברים!
גמר חתימה טובה בע"ה.
|