|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אם הוא לא יחזיר לי תכסף או שיחזיר לי תסרבר ויתן לי פול פיצויים פשוט טוב לא יצא לו . ואייל או מישהו אל תגידו פה שבגלל זה לא כדי להעסיק אותי , כי זה לא אשמתי הוא זה שלא יודע להחזיק סרבר אני קניתיי ממנו סרבר כולל תמיכה והכל!הכל! הוא היה אמור לעדכן יל תסרב הוא לא יודע אז למה הוא מחזיק חברה? פשוט בושה . |
|
![]() |
# 2 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
ממש בושה של חברה מה אפשר לעשות עם דבר כזה תעזרו לי ?? |
|
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ממנו אני בחיים לא יקנה . |
|
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
פשוט לעזוב אותה ולא להמליץ לחברים שלכם לקנות אצלה בגלל אותו מקרה וזהו. אל תחשבו על תביעה או משהו דומה סתם בזבוז זמן וכסף בשביל איזה 100 שקל לא שווה. Last edited by loading; 07-12-05 at 14:38.. |
|
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
כמה צפוי...
מצטער לשמוע. |
![]() |
# 7 |
Junior Member
|
שלום,
אני אחד השותפים שקנה עם sKy - דולב את הסרבר למשחק ואנחנו בסה"כ כמה חבר'ה שקנינו מהחברה הזאת סרבר למשחק רשת.. אני לא יודע אם נוכל לעשות משהו כמו ש-YogevS אמר. ועוד משהו קטן- ניסיתי להתקשר אליהם לפלא, הפרטי והם ביקשו ממני להתקשר למחרת בשעות מסויימות שהם נתנו לי, התקשרתי כמה פעמים ולא הייתה תשובה.. כלומר- אני לא יודע אם המשרד שלהם עובד בכלל! קחו לתשומת לבכם ותודה מראש לעוזרים.. תודה,נתי. |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
אבירן היה מתקין תשרתים לליאור אין ממש ידע אז זה די צפוי שהחברה תדרדר בזמן שאבירן עוזב..
ובני מה כלכך לא מסדר לך TS פרוץ... לך SKY יש לי להגיד שפעם הבא תסתכל על חברות שיש להם הרבה שרתים בTO ומהם תקנה תשרתים לא מחברה שאין לה בכלל שרת אחד בTO.
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ובאמת רק אבירן היה מקוצעי תמיד ענה לי , והוא ענה לי לעניין דיברתי איתו וישר טיק טק היה לי שרת או מוד או מה שרציתי פשוט בנאדם מקצועי לגמרה . |
|
![]() |
# 10 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
בוא תקנה אני יסדר לך מחיר שרתים מעולים וכו ... אז קניתי ובדיוק אחרי שעשו לי תשטויות האלה הוא עזב בגלל כל מה שעשו לי ואמר גועל של חברה |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|