|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 91 | |
חבר על
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח קרעת אותי!
# 92 | |
חסום
|
ציטוט:
0545414136 תתקשר עוד 2 דקות ואם אתה רוצה לבוא לבקר אתה מוזמן לבוא לבת ים רחוב בלפור, ועל הדיבור הזה כסף אתה לא תקבל. |
|
![]() |
# 93 | ||
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ציטוט:
בכל מקרה..כל התגובה הזאת היא **** "1000+" זה כבר אומר שאתה לא יודע מזה בית משפט.. "רק תגיד לי איפה הבית של משה ואני בא והורג אותו!!!!!!!" הנה,כבר משה יכול לתבוע אותך חזרה על איומים...וזה רק ל"המחשה"... יאללה אני זז מהאשכול ביי |
||
![]() |
# 94 | |
חבר וותיק
|
משה הזה נוב הוא יכול רק להרוס הוא מבחינתו מוכר הכול שקשור להוסטינג יתקשרו אליו וישאלו אם הוא מוכר שרתים הוא יגיד כן ישאלו אותו אם יש לו Amd Opteron הוא יגיד כן ישאלו אותו אם יש לו ארון הוא יגיד כן=\ כזה בן אדם משה... ליפני יומיים אחד אמר לי באיסיקיו שכל הביקורות שהוא רשם על משה זה כי משה ביקש לא כי הוא באמת רצה לעשות את זה , אני כל כך שמח שמשה נדפק אתם לא יודעים כמה אני שמח , אחרי שהוא דפק כל כך המון אנשים : אותי עם הפאנל עומרי Vps בן עם השרת עוד אחד עם העברת ה Dns יבגני עם השקר שהפאנל Da שלו ולא של יבגני , אחד עם שרתי המשחק ועוד אחד עם Vps.
אבי כל זה כלפי משה כשהוא יחזור יהיה לו המון המון תגובות רעות עליו לקרוא אבל המון למשה: ליפני שתחשוב את עצמך מנהל חוות שרתים תלמד לתחזק כבר או תכך מישהו שיודע לתחזק כי אתה לא יודע!
![]() |
# 95 | |
חסום
|
ציטוט:
אוהב לזיין לאנשים את השכל. |
|
![]() |
# 96 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() עכשיו ברצינות, אתה לא מנהל הפורום ולא כלום מותר לי להגיב משה גרם לי נזק אז יש לי זכות להגיב , זה לא זה שאני סתם ככה מגיב עכשיו אני מגיב כי נגרם לי נזק הבנתה ?! או שכמה שיזינו לך תשכל עדיין הוא ישאר אטום?
![]() |
# 97 | |
חסום
|
ציטוט:
והבנתי שהוא עשה לך נזק אבל לא נמאס לך בכל דף באשכול הזה יש לך תגובה. |
|
![]() |
# 98 | ||
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 99 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
*ערוך*
Last edited by חבר2; 25-10-05 at 10:24.. |
![]() |
# 100 | |
חבר וותיק
|
הוא פתח תאשכול וחשב שכולם ידיגדו כן אתה צודק לא נגרם לי נזק ועכשיו הוא מתעצבן בעיה שלו שימשיך לקלל לא אכפת לי לא פוגע בי
![]()
![]() Last edited by s.o.s; 25-10-05 at 10:12.. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|