|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 91 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
סטיגמה או לא סטיגמה ככה זה. |
|
![]() |
![]() |
# 92 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
חזרתי להגיב פה כי אני רואה שהנושא קצת ירד אפילו שהמשיכו בנושא הגילאים :\
הסיבה שאני לא אקנה ממנה זה לא רק שהיא בת תשע, אפילו שזה בא בשיקול, זה בגלל שאין לה ידע (אני חושב, יש לה?) ונכון כמו שאמרו פה, אין חכם כבעל נסיון ניסיון לא חייב להיות גיל!!! יכול להיות נסיון בגיל 14 כמו נסיון בגיל 24 יכולים להיות שני אנשים שיודעים פחות או יותר אותו דבר, אבל הפרש של 5 שנים כמובן שכולם לכו למבוגר יותר, בגלל גיל וזה לא מפתיע, והגיוני אבל אם הצעיר יודע יותר, ואנשים עדיין הולכים למבוגר בגלל הגיל (ולא בגלל מחיר או משהו כזה) אז זה כבר בעיה אצלהם :\ |
![]() |
![]() |
# 93 |
תודה על תרומתך.
|
|
![]() |
![]() |
# 94 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
בכל זאת, מה שהתכוונתי להגיד באשכול הזה זה שיש בני 14 עם ניסיון וידע רחב יותר מאנשים בני 20.. למשל: תענו לי על השאלה : ישנם שני עסקים, NewServ.co.il שאני מנהל - ויש לי ידע וניסיון במשך 3-4 שנים בנושא. +מספק תמיכה 24 שעות. והעסק השני הוא סתם - YoniServ (סתם המצאתי), לבעלים קורים יוני והוא בן 25 ויש לו ידע וניסיון עצמאי בערך של שנתיים. +הוא מספק תמיכה רק 10 שעות ביום. אל מי תעדיפו ללכת? תענו בכנות. עריכה ----- > + אתם לא מכירים אותי ואותו לפני כן.
![]() |
# 95 |
חבר בקהילה
|
סיון,
אל תיקח את זה אישי - אבל אותו (בהנחה שאתה אכן מתחת לגיל ההסכמה, כי לא פירטת ...). אתה\ם חייב להבין שיש הרבה השלכות לגיל שאפילו לא תלויות בך ... סתם דמיין שההורים שלך מאבדים את הסעיף עליך ומחליטים לקחת לך את הצעצוע ... כשתהיה בן 25, תבין את ההבדל. היום זה ויכוח ריק מתוכן ... כמו הפוסט הזה.
# 96 |
חבר וותיק
|
הבנתי,
נחכה לעוד תגובות ותשובות.. ונראה פה את החוות דעת הכללית.
# 97 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
הנה דוגמא: סיון: קיבלתי 0אפס במגן להיסטוריה. אימא של סיון: זה הכל בגלל שאתה מתעסק יותר מידי במחשב, מעכשיו אין לך יותר מחשב. סיון: לא אימא, אבל העסק שלי... מה אני אעשה? אימא של סיון: היית צריך לחשוב על זה קודם, עכשיו הלך לך! אני לא רוצה להעליב אף אחד, אבל זאת האמת.. אין מה לעשות שתיהיה בן 20 אף אחד לא יבוא אליך ויקח לך את המחשב. דרך אגב אני בן 16(כמעט 17), מנהל העסק WhiteScreen ואני מאמין שלי זה לא יקרה, בגלל שאני גר לבד(+2 חברים). |
|
![]() |
![]() |
# 98 |
חבר וותיק
|
א. אני יכול להבטיח שלי זה לא יקרה.
ב. אני שומר על ציונים גבוהים גם במהלך כהונתי כמנהל העסק NewServ.co.il . ג. הדוגמא הזו לא ממש קשורה, זה כבר מדבר על סיבה אחת למה לא לקנות מילד. יש משהו בדברים שאתה אומר שנכון מבחינה פיסית, אבל אתה צריך לזכור שילדים שפותחים חברת אחסון -> רובם ילדים חכמים, שיודעים שזה לא הולך במקום בית ספר. אני לא מדבר על כולם. כי כולנו יודעים שאכן קיימים ילדים קטנים שפותחים חברת אחסון וסוגרים אותה אחרי חודש. איך לדעת שזה ילד רציני? בשביל זה מדברים לפני, ובודקים האם לילד יש גב תומך, ועוד .. חשוב שגם תהיה שפה עשירה (ללא שגיאות כתיב) שזה מה שמוכיח שהילד חכם ורציני, שגם לומד טוב.
# 99 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אני התכוונתי בדוגמא שנתתי למעלה שההורים שלך יכולים בכל דקה לסגור לך את המחשב, זה לא משנה עם בגלל ציונים או עם בגלל שלא ניקיתה את החדר.. |
|
![]() |
![]() |
# 100 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
תקשיבו הכל ענין של המלצה
ברגע שאני בונה אתרים לאנשים בהתחלה הגיעו כמה לקוחות (והלקוחות הראשונים בעייתים בגלל הגיל) אחרי זה שכבר יש המלצות ומגיעים עוד לקוחות מהלקוחות מדברים איתי בטלפון קובעים פגישה ואז אני אומר להם אני בן 15 זה לא אמור להפריע נכון? כולם יגידו שאין בעיה כי הם יראו שכל הזמן דיברתי איתם ברמה של מבוגר-ברמה שלהם הם לא הבחינו בכך שאני בן 15 היכולת שלהם לדעת שאני בן 15 זה רק שרואים אותי ככה שאז זה כבר לא משנה להם וברור שהרוב בגיל הזה לא יכולים לעשות את זה אבל חלק יכולים למשל חבר שלי בן 15 הרצה בכנסים של מיקרוסופט באנגלית הספיק לקפוץ כיתה ולעבוד בחברת תכנות עם ממוצע בבית ספר של 90+ ושאתם תדברו איתו תחשבו שאתם מדברים עם פרופסור ואני לא מגזין שתבינו את רמות הידע שלו בכלל תבהלו מה תגידו על זה?
תזמורת חסידית|אבי בן ישראל|מצברים|מצברי אל פסק|]|ספקי כח||ספק כח||אנרמקס http://www.shigaon.net רדיו שיגעון המיזרח הרדיו מספר 1 ברשת Last edited by itay12389; 30-10-07 at 02:18.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|