|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני חושב שצריך להשקיע עוד קצת בפרשנות, אבל כן, הכל שם. רק חבל שהכל מתגלה *אחרי*... מה לעשות, רק אז יודעים מה לחפש.
|
![]() |
# 2 | |
חסום
|
ציטוט:
וד"א נפילת התאומים גילו לפני"וציפור ברזל תמותת בנייני שחקים" או משהו כזה לא זוכר.. |
|
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני אסכם את דברי בכך שמדובר במשהו שקצת מעבר ליכולות רוב בני האדם. בכל מקרה, סוף העולם מגיע, אה?
|
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
איזה שטויות.. דיי:\ זה ספר, ענק! ע - נ - ק! גם אם תקח ספר אחר, עם אותו מספר מילים אתה תראה שאתה תמצא דברים מיוחדים גם שם, אתם עושים מזה "ואו" כי זה מהתנ"ך, ואו:|
תפסיקו למצוא רמזים במקומות לא קשורים. ואני מאמין בה', אם זה משנה. |
![]() |
# 5 |
חסום
|
אבל זה לא רמזים והצלבות הדבר הראשון כתוב לך במפורש אשקלון אשדוד עזה תהיה עזובה וכו', במפורש זה מתאר מה שקורה בלי הצלבות מילים ואותיות וכו'...
|
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
הרי זה לא ברור שבתנ"כ יש את כמעט את רוב הצירופים האפשריים בעברית, בספר כזה גדול, לא חוכמה לקחת כל אות שביעית או כל מילה שניה וכו'.
בכל מקרה הבאת את זה? מה זה נותן לי? במקום להתעסק בזה, נתעסק בלהתפלל לשלום החיילים שלנו שיחזרו בשלום. |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה לא במקום. אני בוחר להאמין שכולם פה לא מפסיקים להתפלל לשלום החיילים בעזה. אני יודע שאני כן.
|
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
|
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
ואי,
פתחתי עכשיו במה שכתבת, ביחזקאל, ויצא אובאמה. מפחיד..
רותם דוא"ל: Rotema7 [at] gmail.com Last edited by Dodem; 07-01-09 at 16:44.. |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
זה מפחיד,
אבל כך או כך אין הרבה מה לעשות. נקווה לטוב, ושהחיילים יחזרו הביתה בשלום. נ.ב: באמת היה משהו על מגדלי התאומים? מישהו יכול להביא את זה? |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|