|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
מה שקורה בין הפועל ת"א לבין מכבי ת"א בכדורסל זה בעיקר בגלל ששתי הקבוצות נמצאות באותה העיר ושתיהן רוצות להיות השולטות .. אז כל אחת שמחה בהפסד של השנייה..
וזה לא תופעה שלא רואים אותה.. אפשר לראות את זה בכדורגל - מכבי חיפה והפועל חיפה.. |
![]() |
![]() |
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
יש עוד הרבה דוגמאות.. כגון הפועל ב"ש מכבי ב"ש .. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
יש למכבי באר שבע 132 אוהדים (בערך) בין הפועל פ"ת למכבי פ"ת יש יותר יריבות מאשר מכבי ת"א והפועל .. כל משחק יש שם באלאגן .. וזה כאילו אנשים מהשכונה שלהם כמה טיפשות . |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
מכבי שחקו ממש רגוע. רק בגלל הריבאונדים של באסטון הם החזיקו מעמד. ועוד איכשהו הפסידו בכבוד...
|
![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
אין מה להתחייס לאדומים,משטרה אדומה.
לדעתי,גם מקום שני מאוד מכובד בפיינל פור. זה מה שאתם לא הגעתם במשך 100 שנה לעלות ליול"ב לא עליתם..על מה אתה מדבר. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
מה הם מדברים בכלל קבוצה גרועה כמו שלהם..
קודם כל מכבי ת"א תמיד תיכלל כקבוצה היסטורית וכבוד למדינה, אתם חושבים שצסק"א והמאמן שלהם ניצחו את מכבי בקלות? תאמינו לי המאמן שלהם פחד כל שניה וגם השחקנים, מכבי קבוצה מעולה ותאמין לי שהם הזיעו הרבה באימונים ובמשחק כדי לנצח את מכבי |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ברור שהם לקחו את מכבי ברצינות, אבל אל תשכח שגם מכבי לקחו אותם ברצינות.. הרי זה גמר + קבוצה שכבר הרבה זמן לא ניצחנו אז אתה חושב שמכבי זילזלה ? ואני לא חושב שהמאמן שלהם פחד, הוא הפגין בתקשורת בטחון בקבוצה ובנצחון.. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
הוא לא פחד,הוא הפגין כוח רב ונחישות לנצח את אלופת אירופה,והצליח.
אבל אל תדאגו אוהדים מכבי ת"א יקרים,שנה הבאה אנחנו נתחדש כי שחקנים יעזבו+מאמן,יבואו שחקנים חדשים,יקח זמן עד שילמדו לשחק יחד אבל ככה זה בספורט,לא לדואג,והנה באמת משפט חכם !.."הכאב הוא זמני,הגאווה היא נצחית" ..ואל תתייחסו לאוהדי הפועל אם אפשר לקרוא להם ככה..הם מקנאים שהיא מקום 2 בעיר ותמיד אבל תמיד תהיה מקום 2!! |
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
חח הנה האוהדים האינטלגנטים שיודעים להפסיד :
http://news.walla.co.il/?w=//899332 תבינו, אם מכבי היו זוכים בגביע מיליון היו בכיכר . מכבי הפסידה אז 4 אנשים שבאו בהפסד ממיליון שהיו באים בנצחון זה בערך 0.00000004% ... (בערך!) עוד הפסד כזה בליגה וגם ההיכל יתחיל להתרוקן .. (ואני לא רוצה לדבר על חולצות שחורות) |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|