|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 131 |
חבר בקהילה
|
אהלן,
נרשמתי לאתר אם השם Speedy וכשאני מנסה להגיב אז זה רושם לי שאין לי הרשאות לדף שם משתמש הוא : Speedy אממ אני די רוצה שתתקנו לי את ההאקוונט , ואם תתקנו את הבעיה תוכלו להחליף לי ניק ל- midsen תודה. |
![]() |
# 132 |
חבר וותיק
|
עם מישהו רוצה להרשם ואין לו אימייל של הספקית,איך אפשר להרשם?
|
![]() |
# 133 |
תודה על תרומתך.
|
|
![]() |
# 134 | ||
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
לא מאשר.
למען האמת, זה רק בגלל שאני במצב רוח טוב אני משאיר אותך כאן (וגם, כי אולי תתפקח קצת). נותנים לך הזדמנות שניה, הכדור עכשיו במגרש שלך. ציטוט:
איפה אתה מנסה להגיב? ישנם מקומות שמוגבלים רק לקבוצות מיוחדות. הכינוי הוחלף. ציטוט:
לכל אדם שמחובר לספקית ישראלית יש כתובת ספק. אם הבנאדם גר בחו"ל, שיפנה ל- admin@hosts.co.il ועפ"י השיקולים שלנו נאשר/ נדחה את הבקשה. |
||
![]() |
# 135 |
חבר על
|
אלי - SHeDoN,
בשביל מה המשחקי כבוד האלה? באמת שאני הבנתי שטעיתי והתנצלתי לא פעם, אבל זה ממש מיותר ההודעה האחרונה שלך. בסך הכל, כל הריב הזה התחיל מזה שאני מעוניין לשנות כינוי, אז אם כבר רבנו ושני הצדדים הבינו והפנימו את הטעויות, למה שפשוט לא נדלג על זה, נשנה לי את הכינוי ונמשיך הלאה בחיים? אומרים שאדם דגול זה אדם שיודע להודות בטעויות שלו. אני מבין שאולי אתה מרגיש צורך של עליונות עלי, וזה בסדר לחלוטין כי אתה בסך הכל המנהל פה ומי אני שיתווכח איתך, אבל בסך הכל אני התנצלתי, ביקשתי סליחה והבנתי את הטעות שלי, וכל מה שאני רוצה זה להחליף את הכינוי שלי ל bigsmoke אני לא מבין בשביל מה ליצור את המתח הזה ביננו, בו נפרד כידידים וזהו.
|
ציטוט:
השם bigsmoke אחרי כל הדיון הזה, נראה לי פשוט לא מתאים. אם אתה רוצה לשנות לכינוי אחר, בכייף. ונמשיך את השיחה בפרטי. |
|
![]() |
# 137 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
הנה תמונות על בידיוק מה זה עושה לי: ![]() ואז כשאני בא להכנס לנושא לא משנה איזה זה עושה לי : http://www.siz.co.il/my.php?file=mjydj1evmyzq.jpg ובבקשה תסדרו לי את זה ותחליפו ל-Speedy תשם ל-midsen ואת זה תחזירו ל-jetserv תודה רבה. |
|
![]() |
# 138 |
חבר בקהילה
|
לי דווקא לא אכפת מלשנות כינוי , אני בא להעיר פה על משהו שהולך בפורום הזה דווקא .
אני לא יודע בתור מה אתם מגדירים "מנהל" בפורום הזה . בשבילי מנהל זה : בעל סמכות בפורום וההודעות שלו מקבלות "יתר קרדיט" מהודעה של מישהו אחר , ארגון פורום (העברת אשכולות,נעילת אשכולות,מחיקת אשכולות וכו'...) . אצלכם דווקא מנהל זה משהו אחר ... אזהרות ורק "יתר קרדיט" . אם הבן אדם עשה טעות ופרסם אשכול בפורום שלא מתאים , בתור מנהל הוא אמור להעביר תאשכול ולרשום שזה לא מתאים לפורום בנימה אישית ולא תוקפנית למשל : "מתי תבינו שזה לא קשור לפורום תוכנה אלה לפורום שרתים" שקיבלתי בהודעה פרטית באזהרה , הוא יכל להזהיר ככה : "פירסמת הודעה בפורום הלא מתאים , בתור מנהל אני מבצע את עבודתי פה בפורום ומבצע תחוקים" (אגב , אני לא חושב שקבלת אזהרה על פרסום אשכול במקום לא מתאים זה בסדר ...) ואגב ... גם אם מזהירים תמשתמש אפשר להשאיר הודעה ולהשאיר תאשכול פתוח במקום המתאים ולא לנעול. למרות שאנחנו מנקודת המבט שלכם : "האספסיף , הרמה הנמוכה" פה בפורום , לא מתנהגים ככה למשתמשים , תשנו את תפוסת התנהגותכם . אצלכם כל טעות קטנה > אזהרה . אתם פורום שנרשמים רק עם אימייל של ספקית , אז למה דווקא פה המנהל לא מעביר אשכולות אלא נועל ונותן אזהרה ? לשם מה יצרו את הפוקציה הזאתי אם לא משתמשים בה? אזהרה לפי דעתי (ואני הייתי מנהל ועדיין מייעץ למספר פורומים לא קטנים) זה על הקפצת אשכולות , ספאם , פירסומי לינקים לרווח אישי ("כסף קל - neobox וכו'...) , אצלכם משום מה יש הרבה דברים הפוכים שלווא דווקא מקדמים . בקצרה : מנהל לפי דעתי צריך להעביר אשכולות ( במידה ופורסם בפורום הלא נכון ), נעילת אשכולות ( במידה וניתנה תשובה מספקת והמשתמש מאשר נעילה של האשכול \ אשכול ספאם ) , נתינת עזרה למשתמשים , אזהרת משתמשים ( על הקפצה , פרסום לינק לרווח אישי , ספאם ... ) , ולהתנהגות על רמה , להסביר בצורה נחמדה , גם אם הוא מביא אזהרה לרשום למה ולרשום בצורה יפה ולא מתנשאת . - ועכשיו בוודאי חלק יחשבו "מה הוא מפגר? כמה דברים הוא מצפה ממנהל? מה הוא חושב שאנחנו?" אז התשובה הברורה היא לא , אתם מנהלים והתנדבתם לעשות את זה , אף אחד לא כפה את זה עליכם ואתם מראש הבנתם שזה מה שהולך להיות כשתעלו לניהול . אתם יכולים לקבל את תגובתי ולבצע שינוי , אתם יכולים גם לא לקבל את תגובתי . אני מגיב מצד המשתמשים ולווא דווקא מצד ה"מנהלים , בעלים , משתמשי כבוד" וכו' ... . אתם יכולים לחלוק עלי , אבל דבר אחד ישאר כמו שהוא : והוא הדעה שלי , היא לא תשתנה . ותמיד תזכרו , לכל דבר יש תחליף , אפילו חלקים מגוף האדם מחליפים כיום , מדהים לא ? , רק לדבר אחד אני יודע שאין תחליף כיום וזה למוח של האדם , ולמרות שאתם הקהילה הכי גדולה שקשורה לנושא הזה , תמיד יש עוד מקומות , אולי עם פחות משתמשים ויקח יותר זמן לקבל תשובה , אבל בסוף אני יקבל תשובה . ד"א , מראש התכוננתי לקבל כאן אזהרה , כי אולי לא פירסמתי את זה במקום הנכון \ הקפצתי הודעה אחרי 3 ימים \ כל חוק שאני לא יודע ורוצים פשוט להביא לי אזהרה או שבגלל שאני דווקא מעיר על הפורום ולא משבח אותו . תודה , חן האינטיליגנט . Last edited by henz12345; 29-05-08 at 09:54.. |
![]() |
# 139 | ||
|
ציטוט:
- או שאתה מנסה לרשום במקומות שאין לך גישה אליהם (נגיד, למשוב אי אפשר לפתוח נושאים, גם כך בפורומי ההצעות של עסקים) - לא אימתת את האיימיל. בכל מקרה, אי אפשר לשנות שם משתמש למשתמש אחר חוץ ממה שאתה מזדהה איתו. ומצטער על הטעות הקלה, לא שמתי לב. ציטוט:
משמח אותי שיש ביקורת (גם עם רעה) על הפורום מצד המשתמשים, אני מעודד את זה ואומר לכולכם: יש בעיות? מפריע לכם משהו? אנחנו פה (כמובן, שיש דרך ביטוי להגיד דברים). משתמשים כמוך, שאכפת להם גם מהקהילה ולא רק מהאינטרס שאליו הם באו לפורום (כמו פרסום), מוערכים מאוד. אם הגישה של האנשים פה הייתה הגישה שלך, אנשים לא היו מקבלים אזהרות ובטח שנושאים לא היו ננעלים. אנחנו מגדירים כאן מנהל כ"איש צוות" שאחראי על פורום מסויים (וכל מה שכולל זה), אבל קודם כל, איש צוות הוא משתמש ועליו לכבד את החברים בפורום, בדיוק כפי שאנחנו מצפים מהמשתמשים. כל איש צוות פה נבדק ביסודיות מההרשמה שלו ועד עצם היום בו הוא מועמד לנהל, אני לא חושב שיש איש צוות אחד שבא לפורום לחלק אזהרות/ לנעול או שזה כייף לו לעשות את זה. נהפוך הוא, באופן אישי, אני לא סובל לעשות את זה, אבל יש מקרים שאין לנו ברירה. (כאמור, אזהרה רק מזכירה לך שעברת על החוק ושתבדוק את עצמך להבא, זוהי מטרתה ולזה היא ייעודה). יכול להיות שהיחס כלפיך/ כלפי חברי פורום אחרים לא היה הוגן או מכובד מאיש הצוות, אבל חשוב לי להבהיר שזה לא נעשה במטרה לפגוע באף אחד, יכול להיות שאיש צוות היה באותו היום במצב שהוא העביר כ"כ הרבה אשכולות ועברו השבוע על החוקים הרבה מאוד משתמשים, שצורת הביטוי שלו השתנתה (אולם, זה לא מצדיק את היחס כלפי משתמש). אני מקבל את הביקורת והטענה שלך, ואני באופן אישי מבטיח לך שאכן יעשו הצעדים המתבקשים למען שיפור איכות הקהילה. תודה. |
||
![]() |
# 140 |
חבר חדש
|
שלום
אשמח אם תשנו לי את הכינוי כינוי חדש eyal-ben_david |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|