07-06-07, 17:14 | # 11 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
תבין בחורצ'יק, בהוסטס אין קומבינות ולא יהיה...
כל אחד מקבל את העונש הראוי לו במידה והוא ראוי לו. כל אחד מקבל ניהול אך ורק אחרי הצבעה דמוקרטית ולאחר דיון מעמיק ביכולתיו, כנ"ל לגבי היכל תהילה וכנ"ל לגבי העסקים הרשומים (בדיקה יסודתית על החשבוניות ושאר ההוכחות). אז שוב אני אגיד את זה בפעם האחרונה: בהוסטס אין קומבינות ולא יהיו. משתמשים שחוזרים הם משתמשים: מוגבלים, עם באן טמפורלי, משתמשים תחת חוזה נסיון מיוחד שמגביל אותם במספר דברים. ציטוט:
אם תראה מנהל שהתעלם מבעיה בתחום אכיפתו במכוון או לא אתה מוזמן לפנות למפקחים \ אדמינים \ אחראי קטגוריה מתאימים והם כבר יידאגו להעיר \ להעניש את אותו מנהל שלא יחזור על הטעות. בכל מינוי של מנהל נאמר למנהל שאין כזה דבר קומבינות בהוסטס, זה עסק רגיש וטעות הכי קטנה - המנהל מודח... זה מובהר מלכתחילה ועוד לפני מינויו... שוב... נשמח אם תדווחו על כל דבר הנראה לעין, ואתם יכולים להיות בטוחים שהדבר ייבדק בקפידה. |
|
07-06-07, 17:21 | # 12 |
הוסטסניון
|
אתה צודק, ואפילו צודק מאוד.
אך, אם אתם רוצים שמשתמשים "יהנו" כאן בפורום, אתם צריכים "להרגע" קצת. (בעניין אזהרות והענשות). כי אם לדוגמא משתמש, בטעות, אבל באמת בטעות, פרסם נושא שאמור להיות בפורום מעל זה, המשתמש קיבל אזהרה. למה שלא לסגור את העניין אל העברת הנושא למקום המתאים ושליחת ה.פ. למשתמש שילמד להבא..? זה סתם דוגמא מתקרית שהייתה לי.. עריכה: ד"א אני לא מבין אתכם: מצד אחד אתם אומרים שאתם פה עושים פעולות בצורה דמוקרטיות וכו'.. (מה שALM) אמר, ומצד שני, לפעמים אני מקבל תגובות של: "פה זה לא דמוקרטיה.." וכו'... אולי כדאי שתהיו החלטיים?
07-06-07, 17:23 | # 13 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
07-06-07, 17:27 | # 14 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
הבעיה היא באנשים, ולכן אני חושב שצריך להשעות אותם באמת. איתך אני לא מסכים, זה לא קשור בכלל, כמו שאמרתי. אני אפילו אומר שאסור!..לסגור אותם, כי זאת בכל זאת קהילה. |
|
07-06-07, 17:28 | # 15 | |
מנהל ראשי בדימוס
|
ציטוט:
נאמר שהוסטס הוא פורום פרטי והוא פריבילגיה, אם לא תפעל על פי חוקיו אנו נעניש... ובנוגע לאזהרות המדוברות, אתה תמיד מוזמן להגיש ערעור, אם נראה לנכון נוריד לך את האזהרה.. אבל אם היא מגיעה לך אז אתה תקבל אותה... עניין שיקול הדעת הוא עניין שאנו מקפידים להעביר טוב טוב למנהלים אצלנו, ואם תשימו לב לאחרונה רבים קיבלו התראות במקום אזהרות... אתם צריכים ללמוד מאותם התראות \ אזהרות ולא להמשיך "לטעות", תמשיכו "לטעות" תקבלו אזהרות , באנים והגבלות. |
|
07-06-07, 17:28 | # 16 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
פרופורציות זה דבר חשוב, וכאן אנחנו באמת מבצעים הפרדה מוחלטת, לטעות? כולם יכולים ואם המימוש של כל הנושא של האשכול הזה יפעל כהלכה..אני מבטיח לך שאני אהיה בעד שגם רק באזהרה ה-10 המשתמש יושפע בצורה כלשהיא (כגון השעיה זמנית), עד היום אזהרות זה היה "כלי" של המנהלים לנהל כאן מערכת ענישה, להשליט כאן סדר. |
|
07-06-07, 17:30 | # 17 | |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ציטוט:
אנחנו כרגע לא מדברים על האכיפה והענישה בצורותיהם השונה, כרגע ההודעה באה לומר שיש גבול אדום שכנראה משתמשים מרשים לעצמם לעבור אותו. אי לכך, זוהי תזכורת שזהו גבול אדום והענישה עליו היא חד משמעית: יציאה מהוסטס לאלתר. בנוגע לעריכתך, הדמוקרטי פה הוא ההחלטות שננקטים בניהול Hosts (כלומר קבלת צוות חדש, החלפת חוק, שינוי חוק וכיוצא בזה כל העיניינים המנהליים). |
|
07-06-07, 17:42 | # 18 |
מנהל ראשי
|
urieluri93 - הודעתך נמחקה,
כפי שרשמתי בראש האשכול, הודעות לא רלוונטיות לנושא הדיון ימחקו, |
07-06-07, 17:52 | # 19 |
חבר וותיק
|
|
07-06-07, 19:06 | # 20 | |
נשמה של הפורום
|
ציטוט:
אני לא נביא, ולא יודע אם הדברים ישתנו לטובה או לרעה אם יסגרו או לא, אבל שוב, כמו שהגבתי ל SagroN, ואני מנסה להישמע כמה שפחות מתנשא, כי אני לא בא מגישה כזו - בתור אחד עם קצת נסיון בעניין (ושוב, לא מזלזל באף מנהל פה, אני יודע שאתם לא טירונים בתחום) צעד קיצוני לפעמים יכול להועיל. |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|