הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
12-12-10, 16:33 | # 13 |
משתמש - היכל התהילה
|
שמונה חודשים נכון לעכשיו. רציני ככל האפשר. מקום ההיכרות מסווג מש'ו.
|
18-12-10, 23:05 | # 14 |
חבר בקהילה
|
יאו יאוו איזה תקופות אני רואה פה =\\\ חחח מזה כולם גדלו פה על טלונובלות שכולם שומרים על זה כאילו היא כלתם.
הייתה חברה לפני חודש לתקופה של חודש,הכרנו בים.היה טוב טוב שהיה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרג אותי האבא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |
19-12-10, 15:18 | # 15 | |
חבר על
|
ציטוט:
לי אין חברה, אני לא מחפש קשר רציני כרגע. |
|
19-12-10, 15:30 | # 16 |
חבר בקהילה
|
דרך אגב כותב האשכול כתב ככה:
הייתה לכם חברה בשנה האחרונה ? אם כן, איפה הכרתם ? הקשר היה רציני או למטרות סטוץ ? סטוץ זה משהו חד פעמי שקורה באופן חד פעמי ואין שום מחוייבות אז לא נראה לי שאפשר לקרוא לזה חברות לסטוץ אולי יזיזה או שם אחר |
19-12-10, 18:17 | # 17 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
מה אנחנו דינוזאורים ? חחח פשוט יש כאלה שלא בגיל למשהו רציני עדיין, או שאין להם חברה בלי קשר להתעסקות שלהם במחשבים.. יש גם כאלה שלא הגיבו על זה פשוט בלי קשר..
19-12-10, 18:42 | # 18 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
אותה חברה כבר שנתיים וכמה חודשים
19-12-10, 18:49 | # 19 |
חבר בקהילה
|
הייתה לכם חברה בשנה האחרונה? כן.
אם כן, איפה הכרתם? ראיתי אותה במקום מסויים, ביררתי עליה פרטים והתחלתי איתה בפייסבוק (חח). הקשר היה רציני או למטרות סטוץ? בהתחלה חשבתי שהוא למטרות רציניות, אבל ראיתי שהיא ממש לא האופי שלי, אבל הייתי דלוק לה על המראה חזק אז הוא היה בסופו של דבר למטרת סטוץ. היה, ונגמר. |
20-12-10, 00:56 | # 20 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
פשוט השאלות שהוא שאל לא ממש נוגעות למי שאין לו חברה לדוגמא אני הייתה לכם חברה בשנה האחרונה ? לא אם כן, איפה הכרתם ? מאחר וזה לא אז אמור להיות ריק ? הקשר היה רציני או למטרות סטוץ ? לא היה קשר ? .. בקיצור מה הייתי אמור להגיב ? מאחורי מסך ? חבוב אתה מוזמן לראות קצת תמונות שלי ולהגיד לי שאני מאחורי מסך .... אגב אם הוא היה שואל שאלות אחרות למשל הייתה לכם חברה בשנה האחרונה אם לא למה ? לא , מאחר ואני בשנה האחרונה לא חיפשתי חברה חיפשתי סטוצים (מספיק בשבילך ?) איפה הכרתם את אותה בחורה/ות? את הרוב מועדונים , או דרך חבר ניסית ללכת על קשר רציני או למטרות סטוץ ? סטוץ בקיצור לא כולם מחפשים להשתקע על בחורה אחת יש כאלה שאוהבים כמה שיותר לדפדף ולאלה שיבואו ויגידו שאני סתם בא להתלהב אז ממש לא ניסיתי אבל אם תרצו אתם מוזמנים לבוא איתי לסיבוב מועדונים דימה כבר ניסה לעשות איתי תחרות פעם חחחחחחחחחחח כפרה עליך אגב מעניין אותי מי אתה בן כמה אתה ואיך אתה נראה כי כרגע אתה זה שמסתתר מאוחרי מסך :\ אתה מוזמן להוסיף אותי לפייס או להציץ לפייס שלי בלי להוסיף שלא תגיד שאני מאחורי מסך אז זה מאושר תמיד לכולם לצפייה http://facebook.com/Kuchis או פשוט Chen Bosany אגב פותח האשכול אם יהיו לך שאלות יותר מעמיקות הדיון יכול להיות יותר מעניין ושלל האנשים יוכלו להגיב דוגמא ? באשכול שלך שללת גאים גאות ... אי אפשר לדעת אם מישהו מאיתנו הוא גאה הוא היה מגיב אבל עדיין ... אפשרי היה לעשות את האשכול יותר מעמיק וחבל ... וסולטן לא ניסיתי לפגוע אם נפגעת אני מבקש שתשלח לי פרטית ואני אערוך מאחר ולא הייתה קוונה של פגיעה למרות שמה שכתבתי יכול להיות תוקפני אבל זה לא מה שניסיתי ... תהנו ! |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|