הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
15-02-08, 20:15 | # 11 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני רוצה להגיד משהו, יש לי 4 אתרים 2 מהם רציניים וכל מי שראה את שניהם אמר על הדומיין והאחסון אבל תבינו, אני תלמיד, אין לי כסף להשקיע לקנות דומיין ואחסון לכל אתר. אני כרגע בונה אתר חדש מתקדם יותר בנושא אחר, אני לא יכול לקנות 3 אחסונים ו 3 דומיניים, למרות שמספיק גם איחסון אחד. מה גם שאין הכנסה, המודעות ע"י גוגל לא מכניסות סכום שמאפשר לי לקנות דומיין אחד ואיחסון אחד. לא נורא, שיהיה אצר שאני באמת באמת מאמין בו אני יקנה כרגע אני מתלבט. תודה רבה.
15-02-08, 21:30 | # 12 |
הוסטסניון
|
בוא אני ינסה להסביר את לך בפירוט את הבעיות העיקריות:
1. יש יותר מדי אתרים כאלו ואנשים פשוט לא משתמשים בזה (לפחות אני וכל מי שאני מכיר) 2. הדומיין חינמי, מילא הדומיין היה משהו ישראלי קצר וקליט. 3. העיצוב מסורבל מדי אם אתה כבר בונה כזה אתר תעשה אותו נוח לשימוש, מהיר, משהו מושלם, אל תסתפק בפחות. בהצלחה.
16-02-08, 07:52 | # 13 |
CEO at Foxfort Ltd
|
האתר הזה כל כך נוגד את עקרונות ה WEB2.0, חבל ללכת אחורה, אף אחד כבר לא משתמש בשטויות כאלה (מצטער אם הביטוי נשמע פוגע, זו המציאות).
אם אתה עדיין מתעקש ללכת על קונספט של "דף בית" עם קישורים שימושיים אז עדיף לנסות משהו כמו netvibes ולא בסגנון שיצרת, שוב, לדעתי . בכל אופן, בהצלחה עם האתרים.
17-02-08, 00:15 | # 14 |
חבר בקהילה
|
דומיין חינמי
לוקח לאתר המון זמן לעלות לא יודע איך זה בIE, אבל בFF האתר לא נראה טוב. למה כל תמונה של אתר (לדוגמא: MSN) שוקלת 2KB? זאת כולה תמונה קטנה, אפשר לצמצם את המשקל וככה האתר יעלה יותר מהר. סה"כ חובבני, אבל אם תעבוד הרבה תצליח לשפר אותו. בהצלחה |
18-02-08, 18:40 | # 15 |
חבר מתקדם
|
נחמד מאוד להתחלה...
תתחיל לשפר תעיצוב לאט לאט ותעשה אותו פחות כבד... כרגע לוקח לו הרבה זמן לעלות... כמו כן, קרא מס' מדריכים ותקודד את האתר כמו שצריך בשיטת XML.. בהצלחה
19-02-08, 16:17 | # 16 |
חבר בקהילה
|
אהבתי...
בהצלחה
19-02-08, 20:40 | # 17 |
חבר בקהילה
|
אתר נחמד. יש לך צורות השפעה מוזרות, סלח לי כן? אבל אתה כותב בגוגל אדסנס - במדריכים לצורך הדוגמא בלבד, שאם רוצים להבדיל בפרסומות אז אפשר לשלב את הפרסומות עם האתר. יש כאלה שישימו את זה, אבל יש חכמים שלא יבינו ויראו "פרסומות Google Adsense" שנמצא תחת הודעת ה- Adsense. אז מה זה נותן?
עריכה: אוקי אני לא אתייחס לפרטים שוליים ולא עיקריים. אני אתייחס לעיקרי העניין: אתר נחמד, ממש נחמד. אני מאחל בהצלחה לאתר שלך.
19-02-08, 20:55 | # 18 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
לא כל כך הבנתי את הטענה שלך לגבי האדסנס. ממש תודה רבה לכם.
|
|