הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
21-11-12, 21:51 | # 11 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני ישמח אם תביא לי מספר שמות של חברות כאלו ואחרות. ובבקשה אל תכליל "חברות" כמו שיש כאן בהוסטס שלא נחשבות לחברות אלא לעסק מקסימום. יש כאן מספר -חברות- אמיתיות, שהם SPD, GUZ, Joinweb. יכול להיות שפיספסתי מספר של חברות, אבל כל השאר זה לא חברות.
21-11-12, 22:47 | # 12 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
012 - חוסמים לך את האייפי המותקף. בזק ביןלאומי - יכולים לחסום לך את האייפי המותקף(תלוי בגודל ההתקפה) ולעשות סיפור לשחרר אותו.
Qwais Hosting - אחסון אתרים מקצועי #04-821-20-20 - - - שרתים וירטואלים | מדריך אחסון אתרים | אחסון אתרים לינוקס | אחסון אתרים ווינדוס |
|
21-11-12, 23:05 | # 13 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני רוצה 5 חברות ישראליות ש"מעיפות" לקוחות כי הם לא יכולים לעמוד בהתקפה.
21-11-12, 23:24 | # 14 |
חסום
|
קראתי חלק מהתגובות כאן , לצערנו לא רק בישראל ברוב העולם כדי לקבל אחסון נגד התקפות משלמים אמון כסף אני לא אומר שאני יוריד את ההגנות שלי אבל ההגנות שלי רדודות כמו כל חברות ההוסטיגנ בארץ אין פתרון לזה לצערי פתרון יחסי עולה כ 150 - 200 אלף ש"ח או להשכיר הגנה מ 012-netvison זה עולה 25 ש"ח למגה אני כעסק צריך 150-200 מגות. וגם לפתרון הזה צריך הוצאות גדולות של 10-15 אלף בחודש צריך גם לגיס קו גדול שלא לדבר על FIREWALL שגם עולה לנו לא מעט רוב ה-ישראלים מחפשים כמעט בחינם מה לעשות יש הרבה מתחרים ולפעמים אתה טועה אני לא ימכור לו בזול בתחרה שלי ירוויח את אותו לקוח, רוב העסקים בארץ מותקפים היום ברגע שאני יכניס "בנק אליי" אני יוכל להרשות לעצמי לקנות הגנות ב מאות אלפי שקלים בשנה עד כאן.
Last edited by netpower; 21-11-12 at 23:26.. |
27-11-12, 09:25 | # 15 |
חסום
|
צור קשר
בהצלחה נראה מרשים ומעולה! |
02-12-12, 22:58 | # 16 |
חבר חדש
|
לפי דעתי כל עסק יכול לבחור את הלקוחות שלו.
אז גם עסק של אחסון אתרים יכול להחליט שלא רוצה לאחסן אתר מסוים. בצד שני, כאשר משלמים עוד קצת אפשר למצוא חברת אחסון ללא בעיות בהגנה נגד התקפות. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|