הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
19-07-08, 22:33 | # 11 |
הוסטסניון
|
LOL
ונטרילו ישראל ואין לך אישור מהחברה ? זה כמו שאני אפתח microsofts.tv ואני אגיד שאני המנהל של החברה מיקרוסופט אתה הרגת אותי ! הוא קנה גם דומיין http://www.goteamspeak.co.il/ חחחחח אם מישהו ירצה להרוס לך הוא ישלח אימייל לשתי החברות חחח |
19-07-08, 22:38 | # 12 |
חבר וותיק
|
שיהיה בהצלחה
21-07-08, 00:40 | # 13 |
חסום
|
גרועה מאוד , עצם העובדה שאתה אומר את המשפט "ואם היא תסגור אז היא תסגור,זו לא הדאגה שלי"
אתה בעצם אומר שלקוחות שמשלמים לך כסף , יכולים מחר בבוקר לקום ולגלות שהשרת שלהם למטה , זה לא מה שידאיג אותך ? חוסר המקצועיות שנובע כאן מדיבורך בולט מאוד לעין , הוא מעיד על כך שאתה פתחת את העסק ש "עבודה לחופש הגדול" וכדי לעשות כסף קל , תוך שימוש בשם של חברה מסחרית ושלפי החוק אסור לך להשתמש בו . ילד , אתה באמת חושב שעסקי אירוח האתרים ועניינים של כסף , שאפילו מבוגרים מתקשים להתמודד איתם , זה בדיחה ? עזוב עסקי אירוח אתרים , נעבור לעסקים בכלל - בעסקים אין מקום לכסף קל , כשתפנים את זה וכשתיקח אחריות לעסק שלך ואולי תנסה לשים את עצמך במקום הלקוח ששילם לך כסף - אולי תהיה לך תובנה בסיסית לפתיחת עסק . גם כשאני פתחתי את העסק שלי לפני 4 שנים , בחיים לא העזתי לומר שאם מישהו ינסה לסגור לי א תהעסק , אז אני אסגור ושזה לא מה שמדאיג אותי . מה שצריך להדאיג אותך זה הלקוחות ואם הם לא מדאיגים אותך - אתה לא צריך לנהל עסק , כי הלקוחות - זה הדבר הכי חשוב בעסק וזה הדבר שבונה לך את העסק , כי בלעדיהם אין עסק - יש רסק . נקודה למחשבה . Last edited by Extreme-Serv; 21-07-08 at 00:42.. |
21-07-08, 14:04 | # 14 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אל תכניס לי מילים לפה כי אני לא אחד מהאנשים האלו שזורקים הכל. במידה ואצטרך לסגור אני ממש לא אשאיר את הלקוחות שלי ככה אתן להם פיצוי כספי. ותראה אני לא אחד שחצי שנה בתחום אני כבר 3 שנים בתחום ובשבילי זה לא כסף קל,ולא עבודה לחופש עובד שלפני זה החברה הייתה קיימת עוד לפני החופש רק לא היתה רשומה,עבדתי בעוד הרבה חברות לא אציין פה את שמם. כשאתה פתחת את העסק שלך הוא לא היה על שם מסחרי נכון? אז כמו שאמרתי נשלח איימיל לונטרילו העולמית ועדיין לא ענו,אז כן במידה והם ישלחו לי מכתב שעלי לסגור את העסק,כן זה מה שאני יעשה,והלקוחות יפוצו בהתאם. תודה רבה ויום טוב.
21-07-08, 14:44 | # 15 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
תמציא לעצמך שם אחר ותן לינק פשוט להיכנס דרך הדומיין, זה ששלחת אימייל באמת כול הכבוד על היוזמה, אבל זה שהם לא עונים לך לא פותר אותך מכלום. |
|
22-07-08, 01:28 | # 16 | |
חסום
|
ציטוט:
בכל אופן , אני מאחל לך המון בהצלחה , אני עדיין לא מבין מה הטעם בהעלאת אתר לאוויר , השקעה של מרץ ואנרגיות בדבר שעתיד לרדת מהאוויר בקרוב מאוד . להזכירך , היה אדם בעבר שפתח אתר בשם windows.com (אם איני טועה) והמטרה הייתה חברה לחלונות וחברת מיקרוסופט תבעה אותו . כמובן שהם ניצחו . למענך ובשביל לקוחותייך - החלף שם . בהצלחה |
|
23-07-08, 09:24 | # 17 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
|
|
25-07-08, 18:20 | # 19 |
חבר וותיק
|
בהצלחה
30-07-08, 00:47 | # 20 |
חסום
|
על מה הם יתבעו אותו? אז יש להם אותו שם SO? אני לא ראיתי שהוא רשם שהוא מטעם ונטרילו העולמי? הוא בסה"כ מוכר שרתי וינטרילו! שיהיה לך בהצלחה! אתה יכול פשוט לישלוח לוינטרילו אימילים פקסים לברר את העינין וזהו! ואם אני רוצה לפתוח כתובת עם כתובת חלונות וזה יהיה עסק לחברת חלונות כל שהיא! איפה רשום שאסור שיהיה לי שם כמו שלהם אך בעיסוק אחר? מחכה לתשובה בכלמקרה בהצלחה.. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|