הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
08-01-06, 15:02 | # 11 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
דרך אגב, לפי דעתי לא מומלץ להגיש את האתר ופשוט להפנות לאתר שלך קישורים ממספר אתרים חזקים PR5+.
08-01-06, 17:02 | # 12 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
מספר אתרים שלי שהוספתי שם נוספו תוך מספר ימים בלי הצבת קישור לאתר באתרים אחרים. לעומת אתרים אחרים שלי שלא הוספתי דרך שם אלא דרך קישורים נוספו תוך מספר שבועות.
08-01-06, 17:04 | # 13 |
חבר וותיק
|
אני זוכר שקיים אתר המספק שירות הרשמה לכל מנועי החיפוש הגדולים יחדיו (חינמי כמובן)..
איני זוכר את שמו... |
08-01-06, 19:43 | # 15 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
GoogleWatch טען בכלל שגוגל לא שמו לב שהדף לא זמין, כי הנתונים פשוט אובדים. וגוגל מאתר אתרים דרך קישורים בעיקר. האתר שלך לא ייכנס לחיפוש אם רק תוסיף אותו, בלי אף שמץ של קישור. |
|
08-01-06, 20:29 | # 16 |
חבר בקהילה
|
מעניין, את GoogleWatch אני אוהב לקרוא - נחמד לדעת שמישהו משתלט על חיינו ולחיות בפחד תמידי.
דרך אגב, ניסית להכניס לאחרונה אתר ליאהו ? - יש את אותה בעיה אחרי הרישום פשוט אתה מגיע לעמוד שגיאה.אבל בכל זאת הם מאנדקסים אתרים חדשים.
|