31-05-09, 11:31 | # 11 |
הוסטסניון
|
הולנד
אם סמים זה חוקי שיתוף קבצים לא ? כולם משתמשים בשרתים מהולנד כיום :O אתה מטעה אותם בשאלה שלך מדינה פרוצה מדינה שהחוק שלה פרוץ ? או שאתה מתכוון למדינה שיש בא הכי הרבה פיראטיות Last edited by Kuchi; 31-05-09 at 11:34.. |
31-05-09, 14:19 | # 12 |
חבר על
|
|
31-05-09, 15:33 | # 13 |
עסק רשום [?]
|
ממש לא נכון.
החוק יכול להיות הכי מוגן מבחינה משפטית(שזה אומר שהוא מחשיב כל דבר לא חוקי שנעשה כעילה לדין) - אך הפירטיות יכולה להמשיך לגדול ללא כל בעיה. זה תלוי בעיקר ביישום של החוק. צריכים ממשל חזק שלא מוותר וכמה שיותר עובדי מדינה, שוטרים וכד' שבאמת נאמנים למקצוע(ולא רק באים בכדי לחמם את הכיסא) - ואז ניתן יהיה למגר את הפיראטיות. זה אותו עקרון כמו עולם הפשע - אם כל הכבוד לכל החוקים שיחוקקו. מיגור הפשע תלוי בנאמנות האחראים על מיגורו(שוטרים, שופטים וכד').
31-05-09, 18:30 | # 14 |
חבר מתקדם
|
עכשיו שאני חושב עלזה.
קראתי שבסין יש הכי הרבה פירטאיות. |
31-05-09, 18:42 | # 15 |
חבר מתקדם
|
מדינות מיישמות חוקים כל עוד יש בעל אינטרסט מאחורייהם , אני מבטיח לכם שבמדינה שבה יש חוקי זכויות יוצרים , יש גם איגוד שאוכף אותם .
ועורך דין ידע לעזור לך כי יש לו גישה למאגרי מידע ויכולת משפטית לנתח מצבים משפטיים במדינות מסויימות , יש עורכי דין שמתעסקים עם זכויות יוצרים . בכל מקרה , שוויץ זאת מדינה באיחוד האירופי , אין מצב שיתנו שמה לשתף קבצים בלי הפרעה , כנ"ל גם הולנד (עם כל הליברליות שלהם בנוגע לסמים וזונות).
31-05-09, 18:43 | # 16 |
חבר וותיק
|
עזוב אותך שטויות... תעשה טלפון למינה צמח היא תיתן לך את התשובות....
חחחח ספאם טהור אבל הייתי חייב . בכל מקרה לדעתי אפשר לגגל את זה רק אני לא יודע מה המילות מפתח המדויקות.
01-06-09, 04:10 | # 17 |
חבר מתקדם
|
לפי הWIKIPEDIA של French Southern and Antarctic Lands נראה שאין שם ממש מי שיבדוק את הקבצים או יתעניין בכלל .
יש להם בכלל חוות שרתים שמה ?
|