27-01-13, 16:19 | # 11 |
חבר מתקדם
|
שוב, זה מחוץ לבית... לא הרעיון...
וגם יעלה לי באיזור ה 700 שקל בחודש שזה לא ריאלי לחלוטין מעדיף לשלם 700 שקל בחודש על מוצר שבסופו של דבר שלי.
27-01-13, 22:07 | # 12 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אני יודע שיש אפשרות לחבר אותו לרשת בבית ולגבות תיקיות מסויימות בצורה אוטומטית, בכל מקרה ל 100% שרידות (כי מה לעשות,לי הלך הארדיסק במחשב אחרי שנה-מה שלא אמור לקרות) תשתמש בעוד גיבוי בענן |
|
27-01-13, 22:54 | # 13 | |
אושיית הוסטינג
|
ציטוט:
מה התקציב שלך? יש לך מקום שהוא לא בבית לאחסן שרת NAS קטן?
27-01-13, 23:04 | # 14 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
השאלה היא מה החומרה שהם משתמשים בענן ולראות איך ניתן להביא אותה הביתה. ציטוט:
התקציב לא קבוע... אבל מנסה לעשות כמה שיותר נמוך. אם אפשר מתחת לאלף שקל זה יהיה מעולה. עד עכשיו האופציה הכי טובה שאני רואה זה שני כוננים ב raid 1. יש לי מחשב שיושב לי פה שאני אהפוך אותו לשרת nas. יש לי מקום בבית לאחסון שרת. (בית פרטי)
27-01-13, 23:08 | # 15 | |
אושיית הוסטינג
|
ציטוט:
הקפדנים - מאחסנים בעיר אחרת. המחמירים - במדינה אחרת. המקצינים - בכמה מדינות. הפאנטים - ב-5 יבשות שנות עם MASTER-MASTER HOT BACKUP.
27-01-13, 23:20 | # 16 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כי הרי אני לא מחפש פה גיבוי שאמור להחזיק ברמה של אם יהיה אסון טבע חס וחלילה. מה שכן שאם אקים שרת nas אולי אעשה גם גיבוי נוסף ממנו ישירות ל backblaze, פשוט כל תוכן חדש יעלה לשרתים שלהם. ואז יהיה לי עוד מקום גיבוי. חברות שרתים בדרך כלל עושות גיבויים במקומות שונים בשביל אם יש בעיה בחווה בה הלקוחות מאוחסנים אז הם פשוט עושים הפניה של dns ל ip בשרת האחר וממשיכים להיות באוויר. אבל זה לא מה שאני מחפש... אני מחפש שהמידע של המחשב המקומי שלי יהיה מגובה ומאובטח.
28-01-13, 11:55 | # 17 | |
I am root
|
ציטוט:
1. Old/slow/cheap cpu 2. new disks 3.Nas Server OS: http://www.openfiler.com/ http://www.freenas.org/ 4. mount & copy |
|
28-01-13, 22:21 | # 18 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
כי יש לי מחשב פה מושלם לזה, רק לשים לו כוננים חדשים, אולי ספק חדש ועל הדרך גם איזה אל-פסק. על זה להוסיף שני כוננים חדשים ולשים את המערכת הזאת? אתה משתמש? יש לך ניסיון בזה?
|
|