הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
21-05-11, 21:38 | # 11 | |
מקום שלישי בתחרות קידום אתרים
|
ציטוט:
1. כל אתר צריך קידום, אין אתר שלא צריך קידום ולא יהיה אתר שלא צריך קידום, בסופו של דבר אחוזים רבים מאוכלוסיית הגולשים משתמשים במנועי חיפוש, אני אישית לא מכיר בן אדם שלא שמע על גוגל או השתמש בגוגל, בין אם זה פעם אחת או פעמיים או מיליון. 2. קידום אתר זה מקצוע לכל דבר, זה לא משהו שאפשר ללמוד בשניה או בשעה, זאת עבודה להתעדכן בכל דבר ולדעת כמה שיותר דברים. לא תמצא בן אדם שיודע הכל על גוגל או על איך האלגוריתם של גוגל עובד, מהסיבה הפשוטה שהרוב זה השערות. 3. זמן=כסף. הזמן שמושקע על פיתוח אסטרטגיה, על חשיבה נכונה, וכמובן על הלמידה שווה כסף והמון כסף. 4. יעילות מול מחיר. זה מדד שאמור לעניין את בעל האתר ובעל האתר בלבד, אתה לא תראה בן אדם עני בא לחנות רהיטים לקנות סלון ואומר לו אני מרוויח רק 4 אלף שקל בחודש אז תן לי את זה בחצי מחיר?. אותו אדם יכול להכין את הסלון לבד, ללמוד איך להכין אותו וכו', אבל זה ייקח לו המון זמן והמון כסף, בסופו של דבר לאחר המון ניסיונות הוא יצליח לבנות סלון, כאן נכנסת השאלה של יעילות. 5. הכי חשוב, עסק אתר או כל דבר אחר לרוב לא יהיה מרוויח בחודשים הראשונים שלו. בדר"כ נדרשת ההשקעה הראשונית שאחריה רואים תוצאות. קידום אתרים לא מבטיח תעבורה, לא מבטיח כלום. הכל תלוי בך. יש הבדל עצום בין שיווק לקידום. |
|
21-05-11, 23:33 | # 12 |
חבר מתקדם
|
מה הקשר בין עובדות שלך למה שאני רשמתי.?!?
1. די באמת לא חשבתי שאתרים צריכים קידום. 2. יש אנשים עושים מזה כסף, לומר שאתה לא יכול ללמוד את זה במעט זמן אתה טועה . לומר שזה לא מקצוע(אם בכלל) פשוט יחסית לכל דבר אחר שקשור בתכנות וכדומה אז גם אתה טועה. והכי חשוב כל אחד יכול ללמוד ... לא צריך להיות גאון. 3. די אתה רציני זמן שווה כסף ממש פניני חכמה... הלמידה הזו שווה פחות ופחות כסף כי יותר ויותר אנשים יודעים לעשות את הקידום הזה שאתה מדבר עליו. 4. ילדים לומדים את זה בקלות אין להם שום מגבלה שלך יש אתה בא לקנות סלון אתה צריך חומרים, כסף התחלתי... כאן אתה לא צריך כלום. יעילות לא משחקת תפקיד אצל הילדים שלומדים את זה מבחינתם זה סופר יעיל, קודם א משלם לאף אחד כסף דבר שני יש לי גם ככה זמן אז במקום לשחק פיפא אני יקדם את האתר שלי. 5. אם היית שם את כמות הכסף שהיו רוצים ממך על הקידום של האתרים שיש לך בחתימה היית כל הזמן בהפסדים. ואם היית מפסיק לקדם את האתרים היית מפסיד את כניסות מגוגל לטובת אתר אחר שקידם את עצמו ... 6. והסיבה שאנשים כמוך פותחים אתרים על סדרות זה כי יש להם תעבורה יפה מגוגל ולכן הם גם טורחים לקדם כל פעם שיוצא פרק חדש לבורר באיזה מיליון אתרי סימניות...וקידום זה לא שיווק... וואו כמה סיסמאות רואים שניסית לשכנע הרבה אנשים להשתמש בשירותים של קידום במחירים מופקעים בחייך.
- חייך הכל לטובה . Last edited by gillllll; 21-05-11 at 23:38.. |
22-05-11, 07:43 | # 13 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
22-05-11, 07:58 | # 14 | |
|
ציטוט:
|
|
22-05-11, 08:00 | # 15 |
|
הביטוי הוא :"ווינר"
רשמת: לא תמיד. להפך, ככל שהביטוי יותר ממוקד התחרות עליו תיהיה יותר קשה. אני אשמח לקבל ממך דוגמא. כמובן שאם תרשום לי "סקס בחינם" לעומת "מחברת" אתה תיהיה צודק. אבל זאת לא הייתה הכוונה שלי. |
22-05-11, 08:08 | # 16 |
חבר מתקדם
|
לא הבנתי באיזה ביטוי תחרותי יש סיכוי למצוא את האתרי החדשות הגדולים בתוצאות העליונות.
22-05-11, 12:33 | # 17 | |
|
ציטוט:
תחפש אותו ותראה בעצמך. |
|
22-05-11, 13:13 | # 18 |
עסק רשום [?]
|
לדעתי - תמכור טוב של קידום אתרים הוא שאתה מתחייב להגיע עם בנאדם לתוצאה מסוימת ושהוא ישאר בה X זמן.
למשל, לתת טווח של עד 3 חודשים להגיע ל5 תוצאות ראשונות, במידה ומדובר בתוצאה ראשונה מדובר בתוספת תשלום "בונוס" שמוגדר מראש, וגם שהאתר ישאר X זמן מסוים, אחרת מה הטעם בקידום? להופיע יום אחד בתוצאה ראשונה בגוגל ולמחרת דף 2? זה לא יעזור לבנאדם בהרבה. |
22-05-11, 14:49 | # 19 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
22-05-11, 15:37 | # 20 |
חבר מתקדם
|
עניתי לך בפרטי
|