הרשם | שאלות ותשובות | רשימת חברים | לוח שנה | הודעות מהיום | חיפוש |
|
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
04-09-06, 21:11 | # 11 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ממ ובחלק האחרון, אם יש שגיאה שמוצגת כ-HTML, ההידר לא אמור להשלח לפני זה ואז לא יראו את השגיאה שם? |
|
04-09-06, 21:13 | # 12 | |
מ.תיכנות
|
ציטוט:
|
|
04-09-06, 21:18 | # 13 | ||
חבר מתקדם
|
ציטוט:
בתוך הלולאה עשית טבלה לכל תגובה שם, יכולת פשוט לעשות את הכל בתוך אותה טבלה עריכה: שים לב שהוא רשם ציטוט:
|
||
04-09-06, 21:18 | # 14 |
Winner
|
התכוונתי לטבלה <table>
לא לטבלה במסד
04-09-06, 21:45 | # 15 |
תודה על תרומתך.
|
טוב אז ככה, את האמת לא קראתי את כל המדריך...רק עברתי עליו בריפרוף
בשביל לראות את הדרך שאתה משתמש בה בשביל להגן מפריצות להלן : PHP קוד:
אני מחר רוצה לבוא ולהוסיף מעיין מודול שמאפשר למנהל מערכת לערוך תגובות של משתמשים אז אני מושך את התגובה עם ה ID (השאר לא ממש חשוב) ומציג אותה אבל בשביל להציג אותה אני מציג אותה כמו הטופס בדיוק אם INPUT ו TEXTAREA עכשיו כשאתה מציג את המידע מחדש ב TEXTAREA הוא כבר אחרי ESCAPE מה שאומר שבתוך ה TEXTAREA אתה תראה את כל התווים של ה ESCAPE מה שיגרום לבלגן בתוכן למי שרואה את הדף לא מאמין ? אתה מוזמן לנסות... מניסיון בכל מקרה, כל הכבוד על ההשקעה, ניכר כי השקעת הרבה (אפילו תמונות והכל..) ישר כוח. ד"א אני מקווה שזאת לא הדרך שאתה מתכנת בה באמת אלה רק בשביל הדוגמא למתחילים. יום נעים. |
04-09-06, 21:50 | # 16 | |
Whatever
|
ציטוט:
04-09-06, 21:57 | # 17 |
תודה על תרומתך.
|
האמת היא שלא בדיוק.... ניסיתי גם את זה
ההגדרה של הפונקציה mysql_real_escape_string PHP קוד:
כולכם מוזמנים לנסות... |
05-09-06, 05:41 | # 18 | |
מ.תיכנות
|
ציטוט:
בקשר לתיבת טקסט, ניתן פשוט להחליף את התווים המסוכנים ידנית (str_replace), לא בדקתי עדיין, אתם מוזמנים לנסות |
|
05-09-06, 06:33 | # 19 |
משתמש - היכל התהילה
|
כל הכבוד על ההקשעה!!
|
05-09-06, 10:15 | # 20 |
חבר מתקדם
|
תראה קראתי את המדריך ועשיתי אותו טוב, אבל זה נותן לי שגיאה אחת,
PHP קוד:
PHP קוד:
ודרך אגב, אם תוכל לעשות שכל אחד יוכל גם ליפתוח Post, משהו והיה אפשר להגיב לו היה יותר נחמד בהצלחה, אחלה מדריך.
מדריך למתקדמים, מדריך מומלץ, מדריך php, מדריך sql |
|
|