ציטוט:
נכתב במקור על ידי xoox
בתור אחד שהיה מאוחסן משנת 2000 בים של חברות אחסון גם בארץ וגם בחו"ל אז זה בגלל הבטחות על תעבורה, יציבות וכו'... אף אחד באמת לא ממש עמד בזה...
בארץ היו נפילות של שרתים, אחסון בחו"ל היתה את בעיית מהירות...
סגרו לי את החשבונות כל הזמן ואין לי כח אפילו להזכר על הקטע של לחפש חברת אחסון, לבדוק אותה, להעביר DNS בדומיינים, לעלות את האתר מחדש, לבדוק שהכל מסודר ואין תקלות.... ממש באסה והרבה עצבים...
החברת האחסון האחרונה שההיתי מאחסן את האתרים שלי זאת היתה HOSTGATOR ואני בטוח שהרבה פה מכירים אותם... לי אישית הם עשו קטע שעיצבן אותי, אני מדבר על 2007 שרכשתי מהם חבילה לשנה והאתר שלי בזמנו עמד על תעבורה של אולי 30GB בחודש אפילו פחות
ולמרות שהיה רשום שבזמנו הם נותנים לחבילה 2000GB שזה 2TB תעבורה חודשית. היו נפילות וגם סגרו לי את החשבון בגל שלטענתם אני תופס מעל ל25% עיבוד בקיצור חרטה שלמה כי אפילו בלוג שהביאו לי היו סתם טעינה של כמה תמונות של 7K וזה אפילו לא אמור לדגדג לשרת, למזלי חודש לפני סוף התקופה כי הם רצו שאני ירכוש מהם VPS או שרת יעודי (יש לי עדיין את המייל שלהם בארכיון)...
הרבה מיילים שלחתי להם עד שפתחו לי את החשבון וזה גם כי נתתי להם לחשוב שאני הולך לרכוש אצלהם את מה שהם רוצים ובזמן הזה עשיתי את החישובים שלי ורכשתי שרת יעודי של DELL 1U שאותו אני מאחסן בארץ ומאז הכל עובד חלק ברוך השם...
ומאז למדתי כמה דברים.... אל תאמינו לאף אחד שרושם לכם הכל כלול, ללא הגבלה, תעבורה חודשית ובלה בלה בלה...
כי אני באמת רוצה לראות את אלו שירשמו תעבורה ללא הגבלה נותנים לי לעלות לשם איזה משחק של 70M ונותן לגולשים להוריד אותו לפחות 1000 הורדות ביום, החישוב מהיר כי זה יוצא כבר תעבורה של 70M כפול 1000 הורדות ביום שווה 70GB ליום כפול חודש שווה 2.7TB... אף אחד לא יתן לכם לעשות זאת
|
המילה "ללא הגבלה" זה בסך הכל רף מסוים שרוב האתרים לא יצליחו לעבור. בגלל זה רושמים את זה.
אם האתר שלך באמת גדול, אז הוא כנראה לא מתאים לאחסון עם אתרים נוספים ובסיסיים, אשר בחיים לא יעברו את הרף המסוים הזה.
כמו למשל אתרים של בעלי עסקים קטנים ובינוניים עו"ד, אירועים וכד'...