|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
תודה על תרומתך.
|
יפה רק אני או שקצת מוטיבים מהעיצובים של שחר?
# 12 |
הוסטסניון
|
נחמד...
|
![]() |
![]() |
# 13 |
חבר וותיק
|
יפה
# 14 |
הוסטסניון
|
עצוב סגנון של שחר...
עוד "מעצב" שהתווסף לקהילה... תפסיקו אתם רק הורסים את הקהילה שבפורום הזה! די נמאס כל יום ראשון ושני ליראות עיצובים באותו סגנון ממעצבים שונים שכמובן יש את המעצב הראשי... זה שהמציא את הסגנון במקרה הזה שחר... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
|
יפה.
קצת ריק, ויותר מדי כחול... |
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר על
|
ציטוט:
הינה שוב זה קורה... ברגע שהסתכלתי ל העיצוב ראיתי שיש משו בבאר שדומה לעיצוב ששחר הכין פעם.. משו עם הריבועים האלא... אבל מה הקשר בין זה לבין סגנון של שחר, מספיק כבר עם השטויות האלא!! כל אשכול של מעצב שמראה עיצוב חייב להיות מישו שיהרוס! זה ממש מרגיז! למה נראה לך ששחר המציא את הסגנון הזה, למה שחר הוא המעצב היחיד בעולם? מספיק כבר עם השטויות האלא, אם אין לך משו אחר להגיד אז עדיף שתשתוק! ![]() "זה שהמציא את הסגנון הזה זה שחר" -אתה חי בחלום !!! וכדי לך להתעורר ממנו כמה שיותר מהר כי זה כבר ממש מתחיל להרגיז. עיצוב יפה, אבל החלק התחתון שלו לא כל כך מסודר... עד החלק של החבילות אחלה עיצוב!:qqb014: |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
הוסטסניון
|
נחמד מאוד!
# 18 |
תודה על תרומתך.
|
לצורך העניין שחר לא המציא את הסגנון
# 19 |
תודה על תרומתך.
|
lol
סגנון של שחר?? ![]() ![]() הריבועים האלו....אלירן התחיל אותם בפורום, ושחר "אימץ" אותם לחיקו. |
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר בקהילה
|
מי שאמר פה שאני גונב משחר שיראה לי מה גנבתי מהסגנון שלו...
תאמינו לי אני לא צריך לגנוב מאף אחד ואני יכול לעשות מה שאני רוצה בעצמי... תודה לכל מי שתמך בי
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|