|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר מתקדם
|
בר מזל
![]() גם קיבל בר וגם קיבל כסף, ליאו רואה את זה ומזיל ריר! חבל ש godaddy לא טובים לנו ![]() היה לי אחסון אצלם, הוא היה אחלה עד שהתחיל להיות שמן... והאחסון של securehost פשוט הרבה יותר מהיר אז אני איתם - לקוח נאמן למי שנאמן אליי ![]() ל godaddy כבר היו קטעים מסריחים להזכירכם התמיכה ב peta שגררה 70 אלף לקוחות שעזבו אחרי פחות מ 24 שעות ואז הם חזרו בהם. זה כתם שנשאר עליהם מבחינתי. יש לי עדיין דומיינים אצלם אבל לאט לאט הם מאבדים אותי, חברות אחרות כמו livedns, name.com, וכו' וכו' וכו'. אפילו networksolutions מחזיקים בדומיין שלי. שתבינו את המצב. הם צריכים לעשות שיקום קל למוניטין שלהם. ואם יהיו להם שרתים בארץ אולי אשקול לאחסן אצלם משהו אבל securehost לא נוטשים, לא נוגעים במה שטוב. הרבה. רק לא להיראות כמוהו.... ![]() ציטוט:
הוא מהמרוויחים.
![]() |
# 12 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 13 |
WBD.co.il
|
מייייי הוא???? מי הוא??????? מה הוא אלן דלון???????
![]() Godaddy שיחקו אותה, בלי קשר לבר רפאלי. החברה הזאת יודעת שיווק מה הוא. |
![]() |
![]() |
# 14 |
עסק רשום [?]
|
זהו שחקן.
בכל אופן, אהבתי מאוד את הפרסומת ![]()
![]() Qwais Hosting - אחסון אתרים מקצועי #04-821-20-20 - - - שרתים וירטואלים | מדריך אחסון אתרים | אחסון אתרים לינוקס | אחסון אתרים ווינדוס |
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אבל יאללה שיתחילו לשווק שירותים יותר נוחים לקהילה מחוץ ל usa..... כי השרתים שלהם זוועה מהארץ ובכל דבר זה ככה אז כל השירותים המקבילים שלהם גוררים את אותו האפקט. אבל בפרסום הם גדולים, וגם יש להם תקציב מספק לזה.
![]() |
# 16 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
![]()
![]() Qwais Hosting - אחסון אתרים מקצועי #04-821-20-20 - - - שרתים וירטואלים | מדריך אחסון אתרים | אחסון אתרים לינוקס | אחסון אתרים ווינדוס |
|
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר על
|
כתוב שהם עשו את הטייק הזה 65 פעמים.
הוא כמובן נשאל אם הוא עשה בכוונה והכחיש ![]()
# 18 |
חבר מתקדם
|
אוהב בטח אוהב.
אבל הם לא אוהבים אותי בחזרה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
# 20 |
חבר מתקדם
|
אני בטוח שהביאו אותה במהירות.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|