|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
תודה על תרומתך.
|
אחלה שירות אך עם בעיות
דוגמן הבית השמן
תודה על תרומתך :) |
על מה התלונה פה אני לא מבין?
הוא לא חייב כלום..לפי מה שקרתי הוא באמת מנסה ועושה את הכל כדי לחזור לפעילות אבל אתר בסדר גודל כמו שלו עם תעבורה ענקית כבר לא יכול להסתדר עם חסות..
משתמש חדש
|
אהלן,
קודם כל אני שמח שהשירות עוזר לך ולהרבה אחרים. זה הכיף שבעניין. לאלה שאמרו זה חינם- אני לא מחוייב אז התפיסה שלי היא אחרת. למרות שהשירות חינמי, אני החלטתי לספק אותו ואני צריך לעשות זאת על הצד הטוב ביותר. אך כאשר התעבורה מגיעה למעל 1100GB בחודש, קצת קשה להישאר יציבים, במיוחד שאנו על שרת שיתופי. את התקציב השגתי, אני מקווה שבשבוע-שבועיים הבאים, בעזרת השם, נעבור לשרת החדש. בקשר לבעיות DNS, האמת שיחסית הרבה מהפורום הזה נתקלים בהן, אך בתיבת המייל אין תלונות, ותאמינו לי שנשלחים הרבה מיילים מדי יום. בכל מקרה, אם ירצה השם, אנו נעבור את התקופה הזאת (שהיא לא רעה, כמו הכניסות גודל משבוע לשבוע) והשרת גם הוא יגיע. תמתינו בסבלנות, זה עניין כספי לא קטן. המשך שבוע נעים. נ.ב כאשר נעבור לשרת החדש, התעבורה תהיה הרבה יותר גדולה לדעתי, כי כרגע יש בעיה בהגדרות השרת ואי אפשר להעלות קבצים מעל 2 מגה. יכול להיות שאני אצטרך להקטין את הנפח המקסימלי ל15 מגה בעתיד. נ.ב 2 בקרוב הפתעות בתחום השירותים העבריים. Last edited by Rar.Co.iL; 21-12-05 at 20:55.. |
![]() |
# 14 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
מלבד זאת לא ענית לה.פ האחרון ששלחתי לך... \= תחזיר לי תשובה בבקשה ואני ביום ראשון יראה.. |
|
![]() |
# 15 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
כן כול פעם שאני נכנס לאתר שלהם הדפדפן שלי נתקע =\
|
![]() |
# 16 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
www.up-f.net משו פצצצה
# 17 |
חבר וותיק
|
באמת אחלה שירות אני תמיד מעלה לשם דברים ,ד"א אני מציע להוריד דברים כבדים מהדף לפעמים לוקח לזה קצת יותר מדי זמן לעלות..
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
![]() |
# 18 |
חבר וותיק
|
בהחלט ,שירות rar אצלי נפתח לפחות פעמים ביום מהמחשב שלי .
שירות טוב ואני את האמת לא קרה לי לראות שהוא לא פועל. בכל מקרה אחלה שרות . |
![]() |
# 19 |
משתמש - היכל התהילה
|
גפ הקפצה, גם פרסום סמוי(כן ממש סמוי).
שירות מעולה! לפעמים יש בעיות, אבל אני בטוח שזה יסתדר מהר. אני אישית משתמש בשירות הזה המון והוא עוזר מאוד. וזה לא ממש יפה לתת ביקורת לא כל כך טובה על שירות חינמי. כל הכבוד ארז, שירות מצוין!
משתמש - היכל התהילה
|
בס"ד
הדפדפן נתקע לכמה שניות כשפותחים את העמוד הראשי. טיפה מעיק. חוץ מיזה שרות אחלה!!:qqb014:
|
|