|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
עזבו אותווווווווווווווו הרגתם אותו די כבר
איזה שבק וואי
# 3 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
שב"כ = שירות ביטחון כללי קאפיששש? :qqb009: |
|
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אני לא מבין , מה הבעיות שלך בדיוק? הוא יעשה מה שהוא רוצה ומתי שהוא רוצה , בטח ובטח שהם לא ישאלו אפחד ממכם . זה שהוא קטן אומר שהוא לא מבין? סליחה . אתה ממש אבל ממש טועה . זה שאני ילך לחנות סתם דוגמא אלך לחנות BigBox אני אבקש לדבר עם המנכ"ל , יבוא אליי ילד בן 12. אני ילך?למה שאני אלך למה כי הוא קטן?הזמה , להפך זה שילד קטן מחזיק עסק כזה! , זה כבר מראה עתיד , אז תפסיק לבלבל לי את הביצה אוקיי?. למה גיל לא קובע תבינו . וכל ילד יפתח מתי שהוא רוצה , למה רק אתה יכול לפתוח חברה?למה מה יותר טוב בך?יש לך יותר זכויות ממנו? לא . אז חאלאס צאו ממנו , זכותו המלאה לפתוח חברה! הוא לא ישאל אפחד ממכם , |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
האמת מוזרה מהדמיון
עסק רשום [?] |
ציטוט:
וכשתסיים את העסק שלך עם הביצים תוכל לדבר איתי בצורה מסודרת. |
|
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
מה קרה? אין לך מה להגיד אז אתה מגיב על לבלבל את הביצים? למה מה קרה? תגיד שאין לך מה להגיד , אל תתבייש . ואל תתלהב אני בטוח שגם אתה לא בן 20+ שאתה יכול לנהל עסק מאוד רציני . |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
האמת מוזרה מהדמיון
עסק רשום [?] |
ציטוט:
תחסוך מעצמך להגיב פה כי רוב הסיכויים שאני לא יכנס יותר לאשכול הזה. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
ציטוט:
בלבלן בייצים יקר.. קודם כל , משפט ידוע "Respect Your Elders" הכוונה היא לא שכל ילד שני מנכ"ל הכוונה מה ילד עושה בתור מנכ"ל.. אלא שאיזה זכות יש לו לקרוא לעצמו מנכ"ל, הוא מקסימום המנכ"ל של כמות נייר הטואלט בשירותים. כדי להיות מנכ"ל צריך חברה , לא עסק , חברה !.. סתם שאלה אתה בתור סמנכ"ל, מרוויח משכורת מינימום ? בחברה שלך ? או שזה עסק, או שזה בכלל לא רשום ואתה סתם קורא לעצמך סמנכ"ל? תלמד קצת על חוקי מדינת ישראל, על חברות ותאגידים ואז אולי תוכל להגיב כמו בנאדם ולקבל תשובה נורמלית.
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|