|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אחרי מה שכולכם אמרתם שהוא לא יודע לתכנת !!!! אני יוצא נגדכם וסותם לכם את הפה !!!
אני בדרך כלל לא מתעצבן מהר אבל ממש עצבנתם אותי אני מכיר את אלמוג הרבה זמן והוא תיכנת לי את העיצוב שיש עכשיו והוא עשה בדיוק כמו שרציתי ועשה הכל FIX בנוסף אלמוג הוא בנה לבד לבד את האתר www.freetopsite.co.il ....האתר שמאפשר לך לבנות תחרות אתרים הוא עשה את זה לבד לבד וישב על זה שעות וזה מוכיח כמה הוא טוב !!!!! אז עכשיו השתקתי את כולכם ! אלמוג ברמה כל כך גבוה שלא תתואר והמחירים המיוחדים שלו היו רק בשביל יוסי בגלל שהוא חשב שהם יעבדו במשותף יום טוב! תודה ! בן!!!! |
![]() |
# 12 |
משתמש - היכל התהילה
|
אלירן פשוט עצוב לראות את התגובה שלך!
הגזמת והרבה! אני מכיר את אלמוג הרבה מאוד זמן. ואני יודע שהוא לא יגיד סתם! הוא מתכנת ברמה גבוה מאוד! אתה לא מכיר אותו בכלל אז מאיפה אתה יודע את כל מה שאמרת?! התיכנות באתר של בן מצוין. שלא נדבר על אתר שאלמוג בנה לעצמו(פריטופסייט).. ועוד משהו שמאוד מאוד הפריע לי!: "בסדר אין לו עכשיו לשלם הוא ישלם לך" תקרא את זה שוב בבקשה.. ואחרי זה תקרא את זה: "עבר חודש ועדיין הוא לא שלח את הכסף" "ואז הוא אמר לי עוד שבועיים וזה" יש שם עוד כמה דילוגים על ימים כמובן.. חודשיים לא היה לו כסף?! ותסביר לי משהו.. איך זה שלא היה לו כסף? הרי על העבודות שלו הוא קיבל כסף לא? אז הוא לא יכל לשלם לאלמוג מהכסף הזה?(וזה מה שהוא אמור לעשות). וגם אם לא היה לו כסף.. למה למשוך את הבנאדם כל כך הרבה זמן!? שיגיד שאין לו כסף עכשיו והוא ישלם מתי שיוכל.(זה לא בסדר אבל זה גם עדיף מאשר לא להגיד כלום!). בקיצור אלירן. זה שאתה מביא לו את הסיסמא של השרת שלך לא אומר כלום. הוא חבר טוב שלך כנראה. אז אתה סומך עליו ולהפך. אז למה איתך הוא בסדר גמור אבל עם אחרים לא? בקשר למחירים. אני לא בטוח שאלמוג החליט על המחירים, לדעתי זה יוסי. בכל מקרה המחירים אולי נמוכים באמת. אבל זה משנה את העובדה שיוסי לא שילם לא? עריכה: עכשיו ראיתי את התגובה של בן.. ומה שיש לי להוסיף זה.. אלמוג לא ישב על המערכת שעות.. אלא ימים! והרבה! תראו בעצמכם את התוצאה! אל תגידו סתם דברים!
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
תודה לכולם.
כמה תגובות, דבר ראשון אני תכנתתי לו ב 50 שקל פעם אחת אלוהים יודע למה. למשל עכשיו אני עומד לתכנת אתר של לקוח ואני לא אכתוב את המחיר על דפי הפורום אבל תאמין לי שהרבה כאן לא רגילים לכאלו מחירים. כדאי שהרבה פה ירגיעו, תאמין לי שגם עלי יוסי עשה רושם טוב אבל הוא הצורה הכי טובה להגיד זה חר* של בנאדם. אין דרך אחרת להגיד את זה, אני מכיר אם את יודי לפני שהוא קרה לו coloreye ודרך הגב גם אני הייתי שותף בחלטה לשנות את שם החברה. תאמין לי שאם הייתי גובה מחירים יותר גבוהים אף לקוח שהיה לו באותו זמן לא היה בא אליו בגלל שהמחיר של העיצוב עם תכנות היה עולה. אז כדאי שכמה פה ירגיעו לפני שבכלל יתחילו לדבר, וזה שאמר פה "מתכנת מקצועי" אלי, כדאי שתכנס לאתר שבניתי כבו שבן אמר ותתרשם עד כמה "גרוע" אני. גמר חתימה טובה לכולם, מקווה שהיה לכולם צום קל!(כל מי שצם). |
![]() |
# 14 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() ד''א, כנס לאייסיקיו..
# 15 |
הוסטסניון
|
אנשים מה זה כך לדבר ביום כיפור אני לא רק מדבר על ההודעה כי אם זה נכון אז אולי יש סיבה אבל עדיין באמת ואני מתכוון למי שקילל פה....
למה??? שלוש: באמת אני בקשר אם החברה יוסי דווקא ניראה נחמד מאוד אבל אני פחות בקשר איתו דרך אגב ניראה לי נכון לציין שהוא עיצב לי סקיצה לאתר שלי ולא בחרתי בו בסוף למרות שהוא עיצב משהוא ממש יפה. אם הפלאשר אני יותר בקשר באמת בן אדם זהב .... (אני מתכוון לפלאשר למרות שגם יוסי היה איתי בסדר) אך אין לדעת אולי עם אחרים הוא לא אני לא מכיר אותו עד כדי כך אבל הפלאשר בן אדם זהב. הפלאשר אני מתכוון לעמרי כמובן. אבל גם אתה אלמוג אח שלי ממש בן אדם זהב כך שאם אתה אומר משהוא כזה אני חושב שיש סיבה אז אני מבולבל בין שני הצדדים יכול להיות פשוט אי הבנה.... כי באמת שני הצדדים אנשים זהב למרות שאת יוסי אני מכיר קצת פחות.. |
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
שלום לכל הגולשים, והמתעניינים באשכול!
חחח מצחיק לפני כמה ימים ראיתי בחתימה של מישו "הוסטס - סגירת חשבונות" זה בערך מה שקורא כאן, בכל אופן בוא נספר את הסיפור בקצרה ומה שקרא: לפני כחודש עשינו לבן מחברת ישראל סרב עיצוב, הכל היה טוב ויפה, כל אחד עשה את העבודה שלו, אחרי שבן הפקיד את הכסף, אחרי שיכנועים רבים (מכייוון ששלחתי לו את העיצוב, לפני שהוא בכלל הפקיד לי) אמרנו שנפקיד לכל אחד את הכסף, לאף אחד לא היה לחוץ על ההפקדה, לאחר חודש ומשו הגיע אליי אלמוג וביקש את הכסף, אמרתי לו בסדר זה היה יום ראשון, אמרתי לו עד יום חמישי תשלח לי תפרטים באייסייקיו או שתתקשר אלי, הגיע יום שלישי והוא עדיין לא שלח, בדיוק בערב תפסתי את אלמוג, אמרתי לו תן לי פרטים מחר אני הולך, הוא אמר לי דקה..יש לי פה 2 פרטים אני צריך לבדוק מה הוא שלי, הבחור לא חזר אליי, ביום רביעי שלחתי אל אלמוג כמעט כ4 הודעות אחד אחרי השניה שישאיר לי פרטים, אני והפלאשר שלי עומרי חיכנו לו עד השעה 11 וחצי בלילה, אחרי שראינו שהוא לא הגיע, השארתי לאלמוג מספר פלאפון שלי שיצור עימי קשר בבוקר כדי שאני יקח את הפרטים וילך לבנק בצהריים, אדום אלמוג לא התקשר ורק שהגעתי ראיתי ששלח לי את הפרטים, ועד עכשיו הוא בוכה ומיילל... כל אלו שהצדיקו אותו אולי עשו את זה במשותף, ועוד בן ממש התפלאתיי עלייך אחרי כל מה שעשיתי עברוך, אבל אין דבר, מדברים כאלו אניבכלל לא מתרגש. בכל אופן הפלאשר עומרי יכול להציד כאן כל מילה, אני לא משקר שיהיה לכולם המשך יום נעים, וגמר חתימה טובה... ומי שמעוניים בביקרות עליי מלקוחות מוזמן להגיע אליי וגם לשמוע את הסיפור המלא... המשך גלישה נעימה לכם.. |
![]() |
# 17 |
משתמש - היכל התהילה
|
יוסי..
בהתחלה שקראתי את התגובה שלך.. התחלתי לחשוב שאתה צודק.. אבל למה אלמוג היה צריך לבקש ממך את הכסף אחרי חודש??? אתה אמור לבקש ממנו את הפרטים ולשלוח.. לא הוא צריך לבקש ממך ועוד אחרי חודש! לפי מה שהבנתי מבן.. הוא שלח לך ישר אחרי שחזרת מאילת. לא יודע כמה זמן היית באילת.. אבל אני בטוח שלא היית חודש!
מתאורר / יצא בחוץ
|
מה עשית בשבילי יוסי ?
לא רציתי את העיצוב שלך אז אתה איימת עליי שאם אני לא יקנה אתה תהרוס לי את החברה וכ'ו בסופו של דבר אמרתי שנקנה בגלל ש170 שקל מחיר לא רע וזה עיצוב בסדר אבל ממש לא גרמת לי לקנות את העיצוב בכיף |
![]() |
# 19 |
חבר בקהילה
|
תמיד ששאלתי אותם הם לחוץ להם לגבי הכסף, הם אמרו שלא
כי בחופש אתה קם מאוחר והבנק נסגר בשעה 2, ככה שאין ממש זמן, ואף אחד לא היה לחוץ על זה. בכל מקרה אתם מוזמנים לשאול את הפלאשר והלקוחות שעבדתי איתם, מי אני ומה אני עושה... אם אני מרמה או לא... אני לא בא ללכלך על אף אחד, אבל אתה יודע יש כאלו שמנסים להרוס/להשפיל ולעשות רע לבני אדם,וזה בד"כ מה שעושים מגיעים לכאן ו"דופקים" טופיק רעיל. |
![]() |
# 20 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ווואי יוסי על הפרנציפ עכשיו אני מביאי את הלוג, קודםם אניי בודק שבכלל שמרתי באותה תקופה את הלוג שיחות, ומרא לכולם שלא הבאת שום מספר שום בטיח!.
הוא חושב שיש לכל העולם את המספר שלו!. עכשיו אני אבדוק אם יש. וזה לא סגירת חשבונות זה שאני מזהיר תכנתים אחרים+מרא ללקוחות פוטנציילים מי זה יוסי האמיתי!. וטל צודק מילה במילה! אתה צריך לבקש ממני באותו הרגע שלח את הפרטים כדאי שאני ישלח לך את הכסף(הכוונה אליך.), ולא לחשוב שאני אשכח שאתה חייב לי כסף, ואז שאני אומר לך אחרי חודש אתה אומר לי טוב בסדר בלה בלה בלה... ואז רק אחרי שבועיים מבקש את הפרטים ולא באותו יום. ואז טוב אתה יודע מה לא הבאתי בזמן הבאתי לך ב 23:01!. אז יום אחריזה שזה בכלל היה יום שישי לא רביעי אנ שואל אותך הפקדת אתה אומר לא!. ואז אתה אומר לי עוד שבועעים פנה אלי שוב ותשאיר פרטים פניתי אליך אחרי שבועיים ועברו מאז עוד שבועיים וכל הסיפור הזה נמשח מעל חודשיים ולא חודש. לך תימצא לשקר!. לא יודע אם כדאי להראות את הלוג אבל בכל מיקרה אני אחפש ויחשוב אם להראות. דרך אגב אני כבר לא צריך את ה50 שקל העלובים האלו, ומגיע לך עם הדומיין שהרווחת בזכותי!. +האחסון שקבלת לשנה ולא יודע כבר מה איתו. אז תהנה עם ה 50 שקל האלו שקנה חולצה בfox. אפילו חולה ברנואר אי אפשר לקנות איתה. אם זה מה שעושה לך טוב על הלב 50 שקל אז אני תורם אותם לאגודת יוסי החוסה. |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|