|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
בהצלחה :]
|
![]() |
# 2 |
משתמש חדש
|
ליאור למה אתה לא אומר להם את האמת
תגיד להם את האמת תגיד להם שאין לך משרד וזה המשרד של אחותך ויש שם עסק טלמארקטינג ויש שם כמה קווים אז ביקשתה ממנה שתתן לך חלק ותגיד את זה שאתה עובד אצלה שם ועוזר לה ובאותו זמן אתה מרים טלפונים . הכל לטובתך תגיד רק אבל רק את האמת כי זה לא יפה לשקר !
מתאורר / יצא בחוץ
|
מצטער להגיד את זה אבל שיווקית לא נמצאת בבעלותך אולי יש לך קשר משפחתי אבל בטוח שלא בבעלותך (בטוח עסק של אבא אמא, דוד דודה, אח אחות)
ובטוח שאני בתור בעל עסק \ חברה בע"מ יעבוד עם עסק פטור... ובטח שלא חברה בע"מ תעבוד עם עסק פטור שלא מוציא חשבונית עצמאית על שמו. מעל 100 אלף לקוחות די מה אתה מסתלבט על מי? אם היה לך מעל 100 אלף לא היית נמצא כאן היום אתה ילד עדיין אני מבין שאתה מנסה לעשות רושם אבל תיהיה מצאותי. ואם למען האמת כאן זה פורום אירוח אתרים והוסטינג לא הנהלת חשבונות. תקן אותי אם אני טועה.. |
![]() |
# 4 | ||
חסום
|
ציטוט:
לא שיקרתי ואני גם לא אשקר . המשרד הוא של אחותי ויש לי חדר בו אני יושב . יש לי קו בזק + מחשב נייד . עוד משהו ? ![]() רוצה לבוא לראות אולי ? ציטוט:
נכון , שיווקית לא בבעלותי . איפה אתה רואה שבכלל ציינתי שהיא בבעלותי ? רואים שלא קראת בכלל .. אבל בכלל .. כתבתי שזה משותף עם שיווקית . מישהו אמר שיש לי מעל 100 אלף לקוחות ? אוי אוי אוי .. שוב לא קראת ? כתבתי וציינתי שבתוך המאגר עליו אני מדבר יש מעל 100 אלף חברות בתוכו .. (תעשה טובה רק בשביל הספורט - dbisrael.co.il , תתקשר אליהם תשאל אותם כמה המאגר הכי גדול שלהם עולה וכמה חברות הוא מכיל , בחיית רק בשביל הספורט .. ) ועל איזה הנהלת חשבונות אתה מדבר לעאזעל ? אני מדבר בכלל על שליחת פקסים פרסומיים , איפה אתה רואה הנהלת חשבונות ? דרך אגב , כדי שלא תגידו שאני משקר , החשבוניות מסופקות תחת השם שיווקית ואת סכום הכסף אתם משלמים לפקודת שיווקית ולא לפקודת אקסטרים-סרב והיא מוציאה חשבונית מס . זה שאני משווק את השירות ועובד עם חברת שיווקית בשותפות לא אומר שאני חייב לקבל את הכסף . עוד התקפות ? אולי איזה מטר אבנים לראש ? בבקשה ! Last edited by Extreme-Serv; 02-01-06 at 02:06.. |
||
![]() |
# 5 | |
חסום
|
ציטוט:
שבוע טוב לכולם. |
|
![]() |
# 6 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
יפה יפה אחלה שירות!
|
![]() |
# 7 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
חבל מאוד שלא ציטטתי אותך ככה לא היית יכול לערוך את ההודעה שלך Last edited by Extreme-Serv : 02-01-06 at 02:07 אתה חושב אתה יכול לעבוד עליי? הוספת בהודעתך ליד כל מילה של "אקסטרים סרב" את המילה "שיווקית" מה שלא היה לפני ההודעה שלי, ולכן היה רשום כאיל ואקסטרי םסרב הכניסה למאגר שלה עוד שירות תחת אקסטרים וזה בעצם אתם תחת שיווקית שכמו שחשבתי עסק משפחתי. עכת עוד כמה דברים אני פשוט לא זוכר בידיוק חבל שלא ציטטתי אותך שמע אתה עכשיו רק מוכיח שאתה עוד יותר ילד ושלא רצוי לפנות אליך בכלל לשום דבר. ושוב פעם גם שליחת פקסים ומכתבים עדיין לא הבנתי מזה קשור לפורום הוסטס.. זה פורום מאחסני אתרים לא? זה דעתי בנושא שיהיה יום טוב. אם היית מציג שאתה עובד עם שיווקית תחתיה זה תאמין לי היה מוסיף רק כבוד לך ולשיווקית. ואז גם לא הייתי חושב מה שאני חושב עליך ועל שני העסקים שהצגת כאן. Last edited by רונן אבנעים [אדם פונטה]; 02-01-06 at 11:54.. |
|
![]() |
# 8 | |
חסום
|
ציטוט:
ערכתי רק כדי להבהיר שוב שהנושא בשיתוף פעולה עם שיווקית . למרות זאת ישנו חלק שלא ערכתי בכלל ושמלכתחילה נכתב בו שאנו עובדים בשיתוף עם שיווקית . בכל אופן , זכותך לחשוב מה שאתה רוצה וזכותך לא לקנות מה שאני מציע . ומה הקשר לפורום ? פורום זה הוא פורום הכרזות ותמיכה , מותר לי להכריז על כל דבר שאני מוצא לנכון שהוא חשוב בפורום הזה . בכל אופן , לקוחות מעוניינים כבר יש , ככה שממש לא יטריד אותי מה שאתה חושב עליי .. שיהיה לך יום נפלא , ליאור . |
|
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
יפה מעולה פנטסטי
|
![]() |
# 10 |
תודה על תרומתך :)
עסק רשום [?] |
בהצלחה כבר אמרתי.
ובהצלחה לשיתוף הפעולה הקרוב שיעלה בניינו.
|
|