|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר בקהילה
|
טוב כולם פה צוחקים עלייך בוא אני יסביר לך מה עושים!
אחד כמוך ששואל כזאות שאלה ויש לו ידע בפוטושופ תעשה ככה: 1)פתח את הפוטושופ! ע"י פעמיים קליק על האיקון של הפוטושופ שנמצא אצלך בשולחן עבודה או בהתחל > תוכניות.\ 2) מחכה כמה שניות שיעלה הפוטושופ. 3)לאחר שהפוטושופ ניפתח תלחץ על : File ואז תיראה למטה האחרון זה Exit. תלחץ עליו יפה? ראית? עם לא ראית פשוט מאוד תלחץ על Ctrl לחיצה ארוכה ואז Q . ועם עדין לא היסתדרת אז כניראה שיש לך עודף ידע בפוטושופ. המשך יום נעים ותפסיק לחרטט שיש לך ידע בפוטושופ עם היה לך ידע לא היית שואל שאלה כזאות! |
![]() |
![]() |
# 13 |
Whatever
|
ממש בוגר מצידכם לצחוק על המשתמש שפתח את האשכול.. מה קשה לכם לעזור? אתם לא רוצים לעזור אל תעזרו, אבל לצחוק על משתמש שסה"כ ביקש עזרה.. תתביישו.
# 14 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר מתקדם
|
אני הסברתי לו כבר....
הוא אמר שיש לו ידע בפוטושופ... נראה לי שהוא לא יודע בכלל מה זה לוגו... ראית פעם לוגו? אם כן אז פשוט תפתח את הפוטושופ ותעשה אחד כזה! די לפתוח אשכולות מפגרים! אתה פותח את הפוטושופ ומתחיל לעצב!!!!!!!!!! כמו שאתה עושה חתימות עם כל הנאבים! בפותחים את הפוטושופ ומעצבים!
# 16 |
חבר מתקדם
|
אני יביא לך את השיטה שלי, לעשות לוגו:
1) פתח דף חדש בערך בגודל 400 על 400 - או איך שאתה רוצה. 2) כך - Shape(צורה) של איזה דג או חץ או משהו. 3) לך ל- Filter-->Disort ותעשה משהו וזה יגלגל את הצורה ויש לך לוגו תוסיף צבע...2 צבעים או 3...שים איזה כיתוב בצד או מתחת ל-לוגו (משפט מחץ) בפונט אריאל על גודל 10 ואפקט בולד(BOLD). או איזה פונט שאתה רוצה. 4) ואתה גם יכול להוסיף אפקטים של השתקפות ללוגו כדי שיראה משהו תלת מימד כזה עם אתה רוצה כמובן. 5)במקום ה-Disort אתה יכול לנסות את כל האפקטים שיש ב- Filter. 6) מקווה שהבנת ![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|