|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אז תעשה מייל בוואלה
ובלי קשר מערכת המייל שלהם מודעת לזה ..והיא תנסה לשלוח את המייל יותר מאוחר (כמו כמעט בכל שרת בעולם שינסה לשלוח שוב יותר מאוחר) מה שגם , טל , שבדרך כלל האפצ'י נופל (כלומר האתרים) אז המייל נשאר למעלה ועובד... זה שירותים שונים , מה שבדרך כלל נופל זה האפצ'י, הMYSQL ....המייל בדרך כלל למעלה , אלה אם באמת כל השרת עצמו נפל ואז המערכת שלהם תשלח אחר כך ...בכל מקרה , אתה תקבל את ההודעה וגם תוכל לראות באתר עצמו סטטיסטיקות. בינתיים הוספתי את זה לפני 4 ימים לישראל-סרב ויש לי 99.98 UPTIME.... ![]() ועזבו רגע פיצויים....תדעו אם החברה שמאחסנת אותכם באמת מספקת לכם את מה שהיא הבטיחה או לחילופין אם האתר שלכם למעלה רוב הזמן כמו שצריך.... מן הסתם הרבה חברות לפעמים יש להם נפילות ...אז אפשר להבין אבל אני מדבר שתשימו לב אם זה דברים קבועים ואם זה יותר מידי... Last edited by בן.נ.; 07-01-06 at 15:29.. |
![]() |
![]() |
# 12 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה באמת דבר טוב. אבל סתם הערתי לגבי זה.
ואגב, אין שרת - אין אימייל. לפני כמה ימים היתה נפילה קטנה ולא יכלתי להתחבר לאימייל שלי ולקבל הודעות. אבל זה לא עקרוני ממש. בכל מקרה אני נרשם עכשיו ![]()
# 13 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
או שתקבל את המייל שהשרת יחזור בכל מקרה אני רק מבהיר לך שטעית בטענה הזאת.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
אבל אם השרת שלך נופל.
אז אתה יודע שהשרת נופל חחח. אז למה האתר טוב? לסטטיסטיקות? |
![]() |
![]() |
# 15 |
הוסטסניון
|
תודה רבה.
# 16 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
אם הם לא בבית ? הם בכל זאת יקבלו דיווחים שהם יהיו בבית על מה שקרה שהם לא היו ובנוסף גם סטטיסטיקות |
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() גם ככה מה זה יתן לי? אני יודע שיש אפטיים מספיק טוב בשבילי ![]() אבל בכל מקרה עשיתי. נראה מה יהיה מחר[אני על פנומן ומחר יש איזה שדרוגים]. אגב.. עכשיו נגיד רשמתי אתר שלי. איך אני יכול לדעת כמה אפטיים יש? כאילו לא עכשיו.. כי רק רשמתי אבל נגיד אני רוצה לדעת עוד כמה ימים. אבל לא היתה נפילה אז זה לא שלח לי מייל. איך אפשר לבדוק את זה?
Last edited by TalGarty; 07-01-06 at 16:24.. |
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
כל המתכמים למינהם
ציטוט:
יש אפשרות להכניס פלאפון ולקבל SMS שיהיה לכם יום טוב נחמד לא יותר מיזה. |
|
![]() |