|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
משתמש - היכל התהילה
|
ידוע, שעשרות זוגות, לפחות מהשכבה שלי, גמרו בICQ קשרים, עזוב, לאנשים יש חיים, פשוט, מתמקדים יותר במחשב.
|
![]() |
# 12 | |
האמת מוזרה מהדמיון
עסק רשום [?] |
ציטוט:
6:00 - 17:00 צבא 17:30-20:00 אימון 20:00 - 23:00 עבודה אז החיים שלי בסדר גמור בלהתחשב שאני עובד רק בימי א-ה וסופ"ש זה לבילוי. אז עכשיו אני ישאל אותך אין לך משהו יעיל יותר לעשות עם החיים שלך במקום להסיק מסקנות מטופשות? זה שאתה מסתכל על הצד השלילי של העניין זה עוד בעיה. אני בטוח שאם תעשה סקר יותר מקיף תראה תוצאות שונות לגמרי. |
|
![]() |
# 13 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
דווקא לא, לא רק עבודה.
לחיי היום יום אנחנו במחשב, חדשות, בידור ופנאי וכו'. "המחשב זה החיים שלנו" אנחנו יכולים לעשות איתו כמעט הכל, שאנחנו עושים בחיי היום יום. כגון: עבודה, דיבורים חבריות, פנאי ובידור, ספורט, חדשות וכו'.. יש המון דברים לעשות עם המחשב. חלק דברים טובים, וחלק רעים. שבת שלום ושבוע טוב.
חבר בקהילה
|
ממש שטויות...
במחשב אתה לא יכול גם להתחבר עם אנשים? אתה לא יכול ללמוד דברים חדשים? להיות מעודכן במה שקורה בכל מקום בעולם? לעבוד ולהרוויח כסף? לשחק בשעות הפנאי ולשמוע מוסיקה? לראות סרטים? לבצע חישובים מסויימים שבדף אי אפשר? כמו שאתה רואה למחשב יש מלא יתרונות ומה שרשמתי זה ממש מעט מהיתרונות של המחשב.
מתכנת ומעצב אתרים ואפליקציות Web. שם: לירן איסיקיו: 8282939 אימייל: lhason@gmail.com מסנג'ר: lhason@gmail.com מערכת ניהול תוכן עם אפשרויות מתקדמות ואבטחה ברמה גבוהה במחיר מבצע! לפרטים נוספים צרו קשר. |
![]() |
# 15 |
תודה על תרומתך.
|
מחשב הוא דבר חיוני בין אם זה עבודה או בין אם זה פנאי,
אני לא מתאר לעצמי את החיים ללא מחשב. כל אלה שאומרים שנשיג לעצמנו חיים כי אנחנו במחשב, תראו איזה אשכולות אתם פותחים ותבינו לבד
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
מצד אחד - יש לכם דעה,
מהצד השני עוד לא למדתם איך לחלוק על דעה של מישהו. וזו כבר לא אשמת הפורום, זה אשמת החינוך של ישראל? ההורים? של עצמנו? |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|