|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
טוב אהבתי את הבדיחות פה..של אנדרי ושל atom-bomb ושל יוגב טובות הבמיוחד! |
|
![]() |
# 12 |
Permanently Banned
|
איזה 2 בלונדיניות עולות במעלית
בלונדית אחת אומרת לשניה יש פה ריח של שפיך אז הבלונדית השניה אומרת לה כן תקעתי גרפס ![]() |
![]() |
# 13 |
תודה על תרומתך.
|
נחמד נחמד נחמד,
מה ההבדל בין ישו לתמונה? תמונה תולים עם מסמר אחד ---------------------------------------------------------- איש אחד הולך לקנות זין, הולך לחנות ושואל את המוכר יש לך זין? המוכר עונה לו יש מפלסטיק ב 5 ש"ח,מעץ ב 10 ש"ח וממתכת ב 15 ש"ח. לאיש היו רק 10 ש"ח לכן קנה זין מעץ... עבר זמן מה והאיש קיים יחסי מין עם אישתו ונולד לא ילד... הילד גדל וגדל ויום אחד שאל את האבא, אבא למה אני מעץ? האבא עונה לו תגיד תודה עוד 5 ש"ח והיית רובוקופ =]
נשמה של הפורום
|
ציטוט:
![]() בכל מקרה ראיתי שמישהו הביא פה בדיחה שחורה על ישו (שחורה ועוד עם טעם טוב...) אז הנה עוד אחת... ש: מה שרו לישו כשצלבו אותו? ת: בידיים טח טח טח, ברגליים טח טח טח, להלהלהלהלהלה... |
|
![]() |
# 15 |
משתמש - היכל התהילה
|
אהבתי את הסנטאקלאוס...
ילדה יושבת ובוכה. גבר ניגש אליה ושואל 'למה את בוכה?' 'ההורים שלי מתו' היא עונה. הגבר מוריד את המכנסיים ואומר לה 'תשמעי, זה לא היום שלך' איש אחד אומר לחברו שאם הוא ישים משקולת על הזין במשך שבוע יהיה לו זין גדל ושחור כמו לקושים. הם מתערבים ואחרי שבוע הם נפגשים. החבר מוציא תכסף ושואל את חברה מה נהיה. והשני עונה, הזין כבר שחור אבל הגודל לא השתנה. |
![]() |
# 16 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
2 בלונדיניות הולכות מ2 צידי הנהר, האחת צועקת לשניה
"הי, איך מגיעים לצד השני?" אז השניה עונה לה "טיפשה, את כבר בצד השני"... ----------------------------------------- 2 בלונדיניות הולכות ברחוב, אחת מרימה מראה אומרת "הי היא מוכרת לי" השני לוקחת את המראה מסתכלת ואומרת "טיפשה, זאת אני".... :qqb006: |
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
בדיחה שעכשיו אבא שלי שלח לי באיימל :
נערה:באתי להתוודת כי חטאתי. כומר:מה חטאך, ילדתי? נערה:קראתי למישהו בן זונה כומר:ולמה קראת לו בן זונה? נערה: כי הוא נגע בידי כומר:ככה? (נוגע לה ביד) נערה:כן. כומר:בגלל זה לא היית צריך לקרוא לו בן זונה. נערה:ואז הוא נגע לי בשד כומר:ככה? ( ונוגע לה בשד) נערה:כן, ככה. כומר:בגלל זה לא היית צריכה לקרוא לו בן זונה. נערה:אבל הוא הוריד לי תבגדים כומר: ככה? (ומוריד לה תבגדים) נערה:כן בדיוק. כומר:בגלל זה לא היית צריכה לקרוא לו בן זונה נערה:ואז הוא הכניס את המה שמו שלו למה שמו שלי כומר: ככה? (מכניס את המשמו שלו לתוך המשמו לה) נערה: כן! כן! כן! כומר:בגלל זה לא היית צריכה לקרוא לו בן זונה. נערה:אבל היה לו איידס. כומר:איזה בן זונה!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
# 18 |
משתמש - היכל התהילה
|
vajda חחחח קרעת אותי.
3 חברים, דוד, שאול ומשה פוגשים קניבל. הקניבל אומר להם להביא 100 פירות או ירקות. דוד מביא 100 גרגירי טירס ושאול מביא 100 זיתים. הקניבל אומר להם שאם הם לא יצחקו כשהוא ידחוף להם בתחת את הירקות הוא ישחרר אותם. ב50 הם כבר מחייכים, ב80 הם בקושי שולטים בעצמם וב95 הם נקרעים מצחוק. הקניבל שואל בתדהמה למה הם צחקו, הרי עוד מעט הוא היה משחחר אותם. הם עונים שהם ראו את משה מביא אבטיחים. --------- חבר אחד מספר לשני בדיחה. פעם היתה זברה שלא ידעה מה זה חיות אחרות. אז היא באה לאריה ושואלת, מה זה אריה. האריה אומר לה "תסתובבי ואני אראה לך", הזברה מסתובבת והאריה דופק אותה בתחת. אחר כך הזברה באה לפיל, שואלת אותו מה זה פיל, הפיל עונה" תסתובבי ואני אראה לך", היא מסתובבת והוא דופק אותה בתחת. אחר כך באה הזברה לפוצ'לי, החבר מיד שואל מה זה פוצ'לי, השני עונה תסתובב אני אראה לך. Last edited by mlnn; 26-01-06 at 15:15.. |
![]() |
# 19 |
הוסטסניון
|
אהבתי את של Niros,
=-=-=-=-=-=-=-=-= 2 בלונדיניות עבריניות הולכות לשדה תעופה, אחת אומרת, בוא נשדוד מטוס. אז השניה אומרת סבבה, אבל הוא גדול. אז הראשונה אומרת, למה עכשיו, נשדוד אותו כשהוא יהיה באוויר, כשהוא כזה קטן :P מישו' הבין? XD
# 20 |
הוסטסניון
|
אהבתי את כל הבדיחות!!!
![]() ועכשיו לבדיחה שלי: --------------------- איש אחד נהג לשבת כל היום מול הטלוויזיה ולהפליץ. אישתו שהתעצבנה מזה אמרה לו :"בעלי, יום אחד ואתה תפליץ את המעיים שלך החוצה!" כעבור כמה ימים, בצהרי יום שישי, הבעל נרדם מול הטלוויזיה ואישתו תרחה בהכנת הודו לערב. האישה שרצתה ללמד את בעלה לקח, לקחה את המעיים של ההודו ושמה בתחתוניו של בעלה. הגיע הערב והאישה קראה לבעלה שיבוא לאכול, הבעל שהגיע במהירות נראה מבוהל, האישה שאלה אותו:"בעלי למה אתה מבוהל?" הבעל אנא:" את צדקת, הפלצתי את המעיים שלי!" שאלה האישה:"ומה עשית?" אנא הבעל:"בעזרת אלהים ושתי אצבעות, החזרתי אותם בחזרה!" אני נקרעתי ממנה... ![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|