![]() |
# 11 |
חבר וותיק
|
לא עובד אח שלי
# 12 |
חבר על
|
תודה dj satla.
ali_napso - הלינק עובד. תנסה לעשות רענן. |
![]() |
![]() |
# 13 |
חסום
|
למכירה?
אם כן שלח מחיר בהודעה פרטית Last edited by AFI; 05-02-06 at 18:52.. |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר על
|
פ33ה פשוט מהמם
|
![]() |
![]() |
# 15 |
משתמש חדש
|
אחי יצא לך פצצצה!! רק תחליף את הצבע הורוד באמצע.....
|
![]() |
![]() |
# 16 |
Permanently Banned
|
אהבתי הכל .. זה אתר מוזיקה צריך להחיות את זה והוא עשה את זה ובצורה יפה מאוד .
בהצלחה במכירה אחי ![]() |
![]() |
![]() |
# 17 |
חבר פורום
|
הבאר דווקא נחמד, מה שכן מפריע לי זה שהכפתורים יותר מידי גדולים יחסית לטקסט שהכנסת פנימה. במקום 6 כפתורים צריכים להיות שם 8/9...
התמונה של ה DJ על הפנים, מצטער להגיד לך, אבל היא מצויירת והכי לא משתלבת בעולם עם הצבעים, היא פשוט לא מתאימה לעיצוב הזה. הפונט של הבנות נחמד, קצת ממחזרים את זה פה אבל שיהיה. הייתי מציע לך לחפש תנועות יותר יפות, יש שם כמה אותיות שהבנות נראות כאילו הם רוקדות עכשיו. שילבת צבעים יפה, אבל שילבת יותר מידי. תנסה ללכת על 2/3 צבעים וזהו. שעושים יותר מידי צבעים זה נראה מעט ילדותי, כאילו "סתם" בחרת צבע לכל חלק בלי קשר לשאר. אגב, למעלה בצד ימין זה נראה קצת לא קשור. כאילו לא רצית להשאיר את זה ריק אז דחפת את זה לשם. האיקונים ממש גדולים וזה לא נראה מתאים בפרופורציה לשאר הדברים, וזה גם מבחינת מקום לא הכי מתאים, אוקיי אז נגיד והחלטת שאתה רוצה להכניס את הגולשים לרדיו מלמעלה, היית נותן לזה שורה נפרד או איכשהוא מפריד את זה מהלוגו/סלוגן/שם רדיו... |
![]() |
![]() |
# 18 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
ממש יפה אהבתי.
# 20 |
חבר בקהילה
|
יצא לך יפה אחי
|
![]() |