|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
בהצלחה מתן חבל עליה
![]()
מתאורר / יצא בחוץ
|
באמת קשה להאמין שיהיה לך בהצלחה בצבא מתן אחלה בנאדם אתה !
|
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
בהצלחה במכירה.
חבל מאוד. |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
שיהיה רק בהצלחה מתן!
עסק לתפארת באמת, ובן אדם משכמו ומעלה.
# 5 |
חסום
|
מצער לשמוע !
שיהיה המון בהצלחה בצבא ... אשמח לקבל פירוט באופן פרטי כמה לקוחות המחיר כולל ועוד מידע על השרתים היעודיים (מתי נקנו , כמה זמן אחריות ..וכו' ) |
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
וואלה, לפי דעתי זה מחיר ממש זול.... אני חושב... בכל מקרה.. אלו אחלה שרתיפ שבעולם, ואל תחשבו פעמים כשאתם רואים את ההצעה הזאת.
|
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
אני ואבי (loads) רוכשים ב 99 אחוז את הכל ממתן..עכשיו הכל תלוי במתן
![]() יום טוב |
![]() |
# 8 |
אקס מנהל
|
וואו,אני לא מאמין
![]() אני מאוחסן על Oxserv,אמנם לא מכיר אישית את מתן,אבל תמיד שאני מבקש הצעות מחברות איחסון השם עולה.. בהצלחה בצבא ובמכירה! |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
מתן כבר לא סכמת הכל עם נימרוד?
חשבתי שאנחנו כבר בתהליכים דיי סופיים.
חבר על
|
ציטוט:
בקשר למי שאמר שאני יביא למישהו לנהל חברה בזמן שאני בצבא אז קודם כל אח שלי בן 13 אני לא רוצה שהוא ינהל את החברה גם כי הוא קטן אני לא רוצה שזה יפריע לו ללימודים וגם כי הוא לא מבין ממש ואני מעוניין שהלקוחות שלי ימשיכו ליהיות מרוצים מאוקסרב כמו שהם עד עכשיו המחיר לדעתי הוא מחיר לא יקר יחסית למה שמקבלים לכל מי שמעוניין לדעת אני פתחתי חיסכון ל3 שנים במיוחד לפתיחת עסק אחרי שאני ישתחרר מהצבא ככה איך שאני משתחרר אני מוציא את הכסף ופותח עסק חדש ומתחיל מגדול ההשקע הראשונית תיהיה 40-60 אלף שקל ואחרי זה יהיו עוד השקעות Last edited by מתן גיטא; 12-02-06 at 00:44.. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|