|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
לא יכול לתת דעה על התכנות, אבל העיצוב ממש לא יפה. אני מכיר את אנדרי טוב (קניתי ממנו כבר 3 עיצובים, ועוד 2 בדרך) ואני יודע שהוא יכול ליותר, אבל זו כנראה דרישת הלקוח.
|
![]() |
# 2 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
אצלי דווקא אין שום בעיה ורואים מצויין :X ויש לי FireFox מעודכן.. ![]() בכל מקרה, אני מסכים איתך שאנדריי היה יכול לעשות עיצוב הרבה יותר יפה ![]() |
|
![]() |
# 3 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
זה מציג את הכפתורי כתב אחד על השני וכו'. |
|
![]() |
# 4 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
אבל בכל זאת, שוב אני צריך לציין את הפורומים, אחלה מערכת. |
|
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא אהבתי את העיצוב
|
![]() |
# 6 |
מנהל פורום, עסק רשום
|
FF:
לא יצא לי לבדוק את כל הפונקציות של האתר ב-FF עדיין. אך בכללי לא נתקלי עד כה בשום בעיה. נכון יש דברים שעובדים רב ב-IE. לפי דעתי זה רק משהו אחד - ההצללה של הטקסט. אני לא רואה את זה כבעיה מאחר והאתר נראה מצויין גם ללא ההצללה אלא היא רק תורמת קצת לויזואליות שלו. בכל מקרה, אשמח לשמוע על באגים ולתקנם כמובן. אין שימוש התקן החדש? אתה מוזמן להריץ את האתר בואלידיטור של w3 ולראות שתקבל 14 שגיאות. 11 מהן אלו שגיאות של איזשהו באג לפי דעתי בואלידייטור כשהוא בודק קוד שיש לי בתוך JS. חלק קטן אחר זה פשוט כי לא הגדרתי type להכללת קובץ JS חיצוני. |
![]() |
# 7 | |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
ציטוט:
<--// בסוף,לא חובה// כאילו כדי שהוא לא יקלוט. |
|
![]() |
# 8 | |
מנהל פורום, עסק רשום
|
ציטוט:
זה באמת משהו שלא נהגתי לעשות מאחר ולא הבנתי את המטרה של זה בפועל. עכשיו כשראיתי אני איישם את זה כמובן. תמיד שמח ללמוד. לפני כמה חודשים החלטתי שאני עובד לפי התקן במידת האפשר. לא יוצא מגדרי כדי להתאים אתר ל-100% מהדפדפנים אבל מנסה להתאים לרוב ואת רוב האתר או לפחות את הדברים העיקריים. אני מאמין שאני מצליח לא רע. באתר המדובר יש הפרדה מושלמת בין תוכן לעיצוב. הקפדתי מאוד הפעם על כך. |
|
![]() |
# 9 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
נחמד לדעת ש186 זה ה14 החדש... HTML 4 לא נחשב כתקן. הוא בן למעלה מ4 שנים. אינך כותב בתקן ולהגיד שאתה כן = לשקר... בכל מקרה, אהבתי את השימוש בAJAX, ודרך אגב, פונקציה רקורסיבית היא מעמסה מטורפת על השרת. רקורסיה נחשב כהדבר הכבד והרע ביותר. |
|
![]() |
# 10 | ||
מנהל פורום, עסק רשום
|
ציטוט:
בנוסף חשוב לבדוק את נושא הכלכלי כאן. אם דרישות הפרוייקט היו התאמה מושלמת ל-FF עלותו היית צומת בהתאם. במצב רגיל לא בטוח שהייתי משתמש ב-AJAX בפרויקט מסוג זה. האתר לא מיועד לכמות גדולה של משתמשים, במיוחד לא בו זמנית. ומכאן כל הקומבינציות שעשיתי במיוחד בפורום כדי לחסוך במשאבים ותעבורה לא חשובים כאן. מרביתם נעשו כדי ללמוד, ולומדים הכי טוב מניסיון. ציטוט:
אני שמח שאהבת את השימוש ב-AJAX. זהו כלי שמאוד מעניין היה ליישמו. רקורסיה אכן לא הדבר הכי נעים לשרת. מצד שני, זו היא הדרך היחידה לבנות פורום עץ. אישית אני מעדיף פורום על פורום כדוגמת הזה שאנחנו כותבים בו. אם תציף בקוד תראה שניסיתי לחסוך כמה שיותר בזמן הריצה של צד השרת. כל מה שהוא מדפיס זה שורה אחת עם מספר נתונים ואח"כ הקליינט מדפיס את ה-HTML עצמו. זו היא הצורה, אגב, שהפורומים של תפוז בנויים.. רק שהם לא משתמשים ב-AJAX ושולחים לדפדפן את כל העמוד יחד עם תוכן ההודעות. טיפשי לפי דעתי. לעומתם YNET לדוגמא טוענים את תוכן ההודעה רק לפי בקשת המשתמש. ותאמין לי, ייתכן ואצל מישהו שעובד נכון בצד שרת רקורסיה באמת תהיה הדבר הרע ביותר לשרת. אבל לצערי רבים פותחים קונקשן למסד הנתונים כל פעם שהם רוצים לבצע שאילתה בודדת ואף לא סוגרים אותו לאחר מכן. לפיכך, באפן יחסי אני מאמין שזה לא כ"כ נורא והשרתים ידעו דברים יותר נוראיים. אנסה לבצע מדידת זמן רצה של עמוד הפורומים... אבל עכשיו זה לא מעניין כי אין ממש תוכן. |
||
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|