|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
אבל השאלה היא מהי הטכניקה של יצירת עורך WYSIWYG.
|
![]() |
# 2 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
מכיוון שאתה שואל את השאלה הזו, אני בטוח ב100% שלכתוב עורך WYSIWYG זה הרבה מעבר לראש שלך (ואתה לא לבד, אין אחד בפורום הזה שיכול לכתוב עורך WYSIWYG ![]() |
|
![]() |
# 3 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
דבר בשם עצמך =\ ולפותח הדיון: אני ממליץ לך ללמוד את זה ע"י צפייה בקוד ולנסות להבינו - אם לא תצליח משמע שאתה צריך עוד ללמוד. ![]() בהצלחה.
# 4 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ראית את המערכת ניהול תוכן של webprject? שמה הוא pagemaker. כדיי לך לסייר בה, כי טל (המתכנת לצורך העניין) בנה אותה. |
|
![]() |
# 5 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
זה בכלל דבר מאוד מאוד פשוט ... אני מקווה שאתה מבין שהבעיה פה זה לא אצל כולם אלא בידע שלך ! והנה הקישור לעורך FCK fckeditor
# 6 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אז לכל מי שעשה פה רוח בדיון ואמר לי "דבר בשם עצמך". אני יכול להגיד שאני אלוהים גם כן, אבל עד שלא הוכחתי שאני אלוהים, אני לא אלוהים. בנתיים הרבה דיברו, אף אחד לא עשה. אז שששש. דרך אגב, מי שאמר משהו על המערכת של טל, יש שם עורך BBCODE, BBCODE זה לא WYSIWYG. זה עורך פשוט, בסיסי ועלוב שכל אחד יוכל להכין :\ דרך אגב, אני אמליץ אישית לכל מי שאוכל לסלק אותך מהניהול על הדבר המודגש - אתה לא מכיר אותי, אתה לא יודע מה הרמה שלי. טוב חומד. בתור מנהל אתה הדוגמא הגרועה ביותר שראיתי. |
|
![]() |
# 7 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
ב ) בחיים אל תזלזל במישהו שיותר טוב ממך או במישהו אחר בכלל ! מראה כמה שאתה UN רמה ! |
|
![]() |
# 8 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
טוב תודה, עזרתם לי מאוד.. =]
אם מישהו יכול לתת לי קישור לFCK להורדה זה יהיה נחמד.. עומר |
![]() |
# 9 |
עסק רשום [?]
|
האשכול הזה גלש לפסים לא חיוביים ולא ענייניים.
אני נועל את האשכול ומבקש מהמשתתפים בו לא לחזור על הנושא הזילזול לכל צורתיו שוב. במקביל, אני בודק את התלונות האישיות שהגיעו אלי בפרטי.
|
|