|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
הוסטסניון
|
פשוט עבריין אה ? גבר גבר גבר פעם זה מכות פעם זה גניבת רכב ועוד שבוע זה כלא 6 מפיל סבונים
תאמין לי עברתי יותר ממך בחיים ותאמת פוזה עניין של פוזה ילדים כמוך בסוף נהרגים בגיל זעיר על תחשוב על עצמך תחשוב על ההורים שלך טיפש אם ותעשה תאונה מאשימים את אבא של חבר שלך כי אז אין ביטוח ואני מדבר מנסיון שחברים שלי עשו וכן הם עשות תאונה ואני יודע שאתה אומר עכשיו עובדה לא עשיתי נכון גם הם לא עשו בפעם הראשונה אבל ב 10 כן חבל פשוט חבל מילא תגיד בחניון במקום סגור אבל כביש מראה על כמה שאתה גבר אה ? זהו מהיום אתה גבר ! ![]() ![]() |
![]() |
# 12 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אני לא בא להציג את עצמי כ"גבר".. אבל אם זאת דעתך בכיף אחי .. לא בא להתווכח עם אף אחד ![]() |
|
![]() |
# 13 |
חבר מתקדם
|
בוא אני יגיד לך משו אני לא אומר פה כלום לא באתי להעליב את אבא שלך או אותך אלא להסביר מה עשית ושזה טעות תלא מקשיב תמשיך ותעשה מה שתרוצה תסתכן תקבל שלילה לא אכפת לי ממך אבל כן אכפת לי מהאנשים שאתה מסכן בכביש את כל השאר.
רק לידיעתך האוטו שיש לי מתחת לבית הוא audi a3 3.2 250 כוחות סוס אז בבקשה אל תתלהב מדברים כאלה. |
![]() |
# 14 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
איזה אוטו חיה חח !! סטיישן ? |
|
![]() |
# 15 |
תודה על תרומתך.
|
ואז עשית לופים באוויר
Permanently Banned
|
ציטוט:
חחח |
|
![]() |
# 17 |
משתמש - היכל התהילה
|
ווואווו...
|
![]() |
# 18 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
# 19 |
משתמש - היכל התהילה
|
וואלה...עבריין........אפשר לגעת בךךך??
תגיד לי, אתה בסדר? ממש תת-רמה אתה. |
![]() |
# 20 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
תגידו אתם בסדר ? אני סתם באתי לספר לכם ואתם עושים ממני עבריין ? .... וואי וואי ועוד איזה תת רמה אני .. אם אתם רוצים לדעת בשעה שלוש אצלי אין הרבה מכוניות יש רק צעירים שקיבלו רישיון לפני כמה זמן אז אני לא דואג ואתם לא צריכים לדאוג .. ( לי או לאחרים .. ) . |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|