|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
תודה על תרומתך.
|
נחמד מאוד לראשון, דווקא חמוד אך לא למכירה עדיין, תשקול שנית
# 12 |
Permanently Banned
|
נחמדדדד!
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
לא הבנתי עדיין מה הבעיה בפונט??? עזבו אם העיצוב מתאים למכירה או לא, אני מוכן לתת אותו תמורת 2 דומיינים עולמים בלבד...
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
אבל למה הכל אדום? בסדר הבנו שאתה אוהד הפועל ת"א אבל זה לא אומר שכל העיצוב שלך יהיה אדום ולבן..... תערב עוד צבעים
# 15 |
חבר וותיק
|
נחמד מאוד..
אבל שני דומיינים לא ממש שווה |
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר על
|
נחמד לראשון אבל הצבעים לא יפים והפונטים יותר מידי אדום
נ.ב אבל די כל אחד חושב הוא יכול למכור את העיצוב שלו על ההתחלה דיי תבינו לא הכול כסף (ומה שדומא לו דומיינים.. ועוד..) די כל אחד רוצה כסף בעולם הזה (ותאמינו לי שאני לא לוקח כסף על דברים שאני עושה וזה רציני אתם יכולים לשאול הרבה) אז דיי ובהצלחחה בעתיד אם הביקורת של אה כסף לא קראוי אז תערכו לי אותה הוא תימחקו את כל ההודעה
# 17 |
חבר בקהילה
|
כפי שנאמר,אינך ברמה למכירה אך מעולה לעיצוב הראשון.
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר על
|
נחמד אבל אני למבין תאנשים האלה שמתחילים לעצב וכבר מוכרים תעיצוב הראשון...
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
פשוט ניסיתי ליצור גוון אחיד, לא רציתי שהלוגו יהיה באדום, משהו אחר בצהוב, אחר בירוק וכו'.. אם תסתכל בעיצובים אחרים תבין שלכולם גוון אחיד או שני גוונים אחידים. אצלי האדום בולט אז נראה אולי קצת יותר מדי אדום אבל זה לא ככה. דבר שני, מה כל כך מעצבן אותכם שאני עושה עיצוב למכירה למרות שהוא הראשון שלי? במקום לפרגן לי על העיצוב הראשון אתם תוקפים אותי?? דבר שלישי, אם אין לכם מה לכתוב באשכול אל תכתבו, דיי להקפיץ ולכתוב הודעות ללא שום קשר.. אתם חוזרים על מה שנכתב ורושמים דברים ללא שום קשר לאשכול.. תודה
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|