|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
קבלו עוד משהוא כמה שקרים:
SeazeR (12:03 PM) : רותם , אני לא אגיב על הביקורת כי אני יודע שאני צודק . שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך . |
![]() |
# 12 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אם לקוחות טובעים אותי.
על מי האשמה תיפול עלי או על ליאור? |
![]() |
# 13 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחח אני מת ![]()
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
|
![]() |
# 14 |
הוסטסניון
|
חבל לשמוע עליהם ככה.
מתאורר / יצא בחוץ
|
מה קשור אז זה פה 20 ביאנסים.
פעם הבאה זה שרתי משחק. זה ממש חוצפה. |
![]() |
# 16 |
הוסטסניון
|
אולי ליאור עשה טעות,אבל לכל אחד יש טעויות
|
![]() |
# 17 |
חסום
|
אגיב רק לצורך העניין , למרות שאין לי כל כך מה להגיד לך .
לפני כשבועיים בערך שולם לי סכום של 24 ש"ח בבנק הפועלים על ידי מאור , שממנו רכשת דומיין עולמי בסכום של 30 שקלים (או לפחות כך נאמר לי) . לי עצמי שולם סכום על דומיין עולמי , שלצערי קנייתו לא התבצעה בגלל העלאת מחירים של הספק . לכן , לאחר תקופת זמן , הוחלט בשיתוף איתך לתת לך באונסרים במקום . כך או אחרת נתקלתי בבעיות מצד השרת ולקח זמן עד שהבעיות תוקנו . לאחר שהבעיות תוקנו סופק לך הביאנסי לחודש שלם , מבלי להחסיר דקה מזמן החודש + 5 ימי פיצוי . למה רק 5 ? כי זה מה שאני יכול לתת . איני יכול להבטיח פיצוי אם אני לא יודע שאוכל לתת אותו במלואו . זוהי תגובתי לנושא ולא אוסיף מילה נוספת בנושא . בכל אופן , שיהיה לכם יום נפלא . |
![]() |
# 18 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אל תשקר אחי =\ ,גם כרגע הוא לא ממש עובד לי
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | |
|
![]() |
# 19 | |
חסום
|
ציטוט:
ומי בכלל דיבר על UPTIME בהודעה שלי ? תדחוף את האף שלך לשרתים של אנשים אחרים ואל תתעסק בשרתים שלי . אני מפסיק להגיב מעתה והלאה , הרי אתה בטח עושה מסיבה עכשיו בבית עם מוזיקה חרדית קצבית לאור הביקורת ... אני חותם על זה ![]() |
|
![]() |
# 20 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
סופק לך באנסי לחודש שלם? אני רשמתי אה?
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|