|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
חבר על
|
ציטוט:
אני לא בא לפגוע בו או משהו אבל זה מתחיל לעצבן השטויות האלא.... |
|
![]() |
# 12 | |
חבר על
|
ציטוט:
/ מה שמשה עשה ? כי לפי דעתי מאור צודק אנשים היום בלי איזה שהו משהו שיגרום להם ליפול לא יענו לך (למרות שזה ילדותי)
# 13 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 14 |
חבר וותיק
|
ואני הייתי בטוח שמשה סיים עם התקופה הרעה ופתח דף חדש ממש מצער לשמוע..כשיענה לך תדבר איתו ותסדר תעניין בהצלחה שיהיה לך..ות'אמת כשאני רשמתי עלייו ביקורת [רעה] הוא אחרי שנייה וחצי הביא לי כל מה שצריך
![]() יום טוב |
![]() |
# 15 | |
חבר על
|
ציטוט:
אבל יש עוד כל מיני גורמים.... |
|
![]() |
# 16 | |
חבר על
|
ציטוט:
דבר ראשון, חברת דיגיטק המנהל של זה מיכאל, משה שותף אבל מיכאל הוא הבעלים הכללי. דבר שני, מיכאל הודיע לכולם שהם יקבלו פיצוי של איזה שבוע+ על זה, כי באמת הייתה בעיה ב013, אחרי בדיקה כמובן. מיכאל השאיר באייסיקיו שלו, את המספר של החוות שרתים של 013, ככה למי שיש תלונות שיפנה אליהם ויבדוק, וכן, פניתי אליהם לבדוק, ואותו הדברים אמרו לי. מיכאל בנאדם חבל על הזמן, תאמין לי שאם הוא היה יכול לשפר את הדברים האלה הוא היה עושה זאת. במיקרה מיכאל גר איתי באותה עיר (דימונה) פעם אחת הייתי צריך לסוע איתו לחוות שרתים, ואני אומר ללך, לפחות בחודש הוא נימצא בחווה 15 פעמים פחות או יותר ... הוא דואג לשרתים כמו ללא יודע מה .. אז אחי ..תגיד לדודים שלך, שיחכו קצת, והם יראו שבסוף ישתלם להם, תאמין לי. יום טוב שיהיה לך, עדן. |
|
![]() |
# 17 |
חבר מתקדם
|
עצוב לשמוע..
שמע , אם זה נפילות קטנות זה יכול להיות כי נפילות קטנות קורה כמעט ובכול חברה ככה שזה לא משמעותי . אבל במידה וזה כבר מוגזם אז אתה צודק. וכמו שמאור שותפי אמר , שלח לו תביקורת שרשמת עליו והוא כבר יעזור לך.. אם לא עוזר תבקש החזרה כספית ואמנם תשלם קצת יותר אבל תהנה כמו ששילמת. בהצלחה! |
![]() |
# 18 | |
חבר על
|
ציטוט:
אבל שיודיעו לפחות הם לא הודיעו לבן דוד שלי שום דבר... מה הם אמורים לחשוב??? |
|
![]() |
# 19 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
והוא באמת היה עוזר שניה אחרי . |
|
![]() |
# 20 |
חבר על
|
מה שמיכאל אומר זה לחכות כל הזמן למשה ושאז הוא יריץ את הסרבר אתם מבינים כמה בולשיט הוא מאכיל אותם זה נמאס לי!
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|