|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 |
מנהל ראשי בדימוס
|
בהצלחה בהמשך אלי
![]() |
![]() |
![]() |
# 12 |
הוסטסניון
|
חחחחחח אלי פיקטיבי...
![]() אלי היה עוד הרבה לפני אלון פה.. ""אלי עזב בגלל עבודה"", שיקרת לי? חחחחח כי אמרת לי שאתה עוזב בגלל עבודה כלשהי שמצריכה נסיעות, אני מבולבל... |
![]() |
![]() |
# 13 |
נשמה של הפורום
|
בהצלחה אלי. אוהב אותך אח יקר
![]() |
![]() |
![]() |
# 14 | |
תודה על תרומתך.
|
ציטוט:
כל אחד ומה שהוא אמר לו אין צורך שכולם יערבבו פה בשר וחלב, אני בטוח שהוא אשמח אם לא ידברו על זה וכל אחד שאמרו לו משהו ישמור אותו בפנים. אני יודע משהו אתה יודע משהו אחר אלון יודע משהו... כל אחד יודע משהו ויסתפק בו. אין צורך לפרט על מי הוא אלי...נכון? זה ידוע שהוא בן אדם אוהב והכל. אלי רק בהצלחה מתוק אל תשכח שאתה מבקר לשלוח עוד הודעה למומין הילד.
![]() |
# 15 |
אקס מנהל
|
אחח אלי אלי, שנים אנחנו מכירים...שנים אני עוד זוכר אותך בהוסטס בריבים ומקבל אזהרות, איזה שובב היית
![]() עכשיו התבגרת ולמדת להעריך את החיים, אני יכול לומר לך שלא כל בן 23 מעריך את החיים כמוך. אתה בנאדם חזק ובוגר, זה מה שאני אוהב בך ![]() תמיד נשאר חברים, אם יש לך בעיות כלשהם או שאתה במצוקה אתה יודע שאתה תמיד יכול לפנות אליי כי אני תמיד שם בשבילך אחי, רק בשבילך. |
![]() |
![]() |
# 16 |
Permanently Banned
|
אלי , תרמתה המון לפורום - סידרתה את רוב הבלאגן שעישנו פה ועוד המון דברים שהיו כאן.
בהצלחה בהמשך החיים אלי . |
![]() |
![]() |
# 18 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אני חושב שמגיע לך אזהרה
הכותרת לא קשורה לנושא...אין פה שום סיבה לפרישה שלך .. ![]() המון בהצלחה אלי |
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר מתקדם
|
שיהיה המון בהצלחה אחי.
לדעתי, הפורום לא היה מגיע לאן שהוא נמצא בלעדיך. אני מכיר אותך כבר המון זמן, ואתה פשוט בנאדם נהדר. אוהב אותך אחי. תשמור על קשר, ואתה יודע שאתה תמיד יכול ליצור קשר אם אתה צריך משהו, ואני תמיד נמצא בשבילך. שיהיה המון בהצלחה. אין לי מושג למה פרשת, אבל אני מקווה בכל ליבי שזה ביגלל משהוא חיובי.
# 20 |
משתמש - היכל התהילה
|
אלי, הכל כבר נאמר.. שמור על קשר, אוהב אותך המון!! תודה על הכל!
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|