![]() |
# 11 | |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
ציטוט:
מי שלא מעונין שלא יגיב ..
![]() |
# 14 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
ע"פ ימי עבודה. זה הכל. רותם תודה רבה על התגובה , היא תרמה רבות לנושא האשכול . לנעול , לפרטים נוספים - קיימת אפשרות הודעה פרטית. |
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
אתה לא חדש פה ואתה יודע שאף אחד לא יבוא אליך וישאל אותך באמת, אתה רוצה עבודה אתה צריך להיות זה שנגיש אליהם, לשים פה את כל הידע שלך, את כל הדרישות והכל הכל, אף אחד פה לא ירדוף אחריך כי יש עוד אלפים כמוך. אז תפסיק לנסות להיות ה"מבוגר" כי ממני אתה כולה גדול בשנה...אל תשחק אותה עליי.... |
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר וותיק
|
אוקיי ,
הודעה הזאת נכתבה לכל המתקשים , אחד מהם הוא meshuga א. אתה בעל חברה? אתה מחפש תומך? אז תפנה אליי ואפרט לך הכל . אני לא מחוייב לפרט על עצמי בפורום. מי שדרוש לו תומך יודע לאן לפנות . ב. כשאני מבקש לא להגיב תגובות מיותרות , זה אומר משהו לא? עכשיו meshuga תסתכל על שתי התגובות שלך . ג. כן כן , התמורה היא כספית , לא להבהל . לא מעניין אותי ולא משנה לי שאחרים מבקשים אחסון , אני דורש לפחות 15 ש"ח ליום שזהו סכום זעיר ביותר. הרי אמור להיות בכלל כ15 ש"ח לשעה - שכר מינימום. אך זה לא נמצא בפרוטוקול של "ילדי הוסטס". לא מעוניין לשלם לתומך 15 ש"ח ליום? בבקשה אל תגיב , תודה . ד. אני לא צריך שכל אחד יכתוב לי את דעתו לנושא , לא ביקשתי זאת. שוב אותם הודעות חוזרות: "זה לא יוצא שווה" "אני לא מאמין שמישהו יקח אותך" אבל בטח בסוף גם כותבים - "שיהיה בהצלחה". אז כמה אפשר לבקש? תשכחו מזה , לנעול את האשכול , נקודה. |
![]() |
![]() |
# 17 |
Permanently Banned
|
"צוציק, תרד מהעץ". כך אמר פעם איש חכם, למד !
אתה כולה נער שחושב שהוא ביג שוט, מתגרה פה במנהלים חושב שהעולם יפנה אליך כי...? כי הכינוי שלך של ילד בן 6 ? כי אתה משחק אותה תותח בפורום ? כי אתה דורש יותר מכל שאר האנשים ? לא, אף אחד לא יפנה אליך. אתה חושב שבעבודה הבוס רץ אחריך ? לא. אתה רץ אחרי הבוס ולפעמים עם הלשון בתחת שלו (תלוי אם הוא מגולח :P - לא אני לא הומו ![]() עד לפעם הבאה :O |
![]() |
![]() |
# 18 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
זה ש"מצליח" ו"מרוויח" מספיק כסף כדי שהוא יוכל לבוא ולדבר על אחרים. אל תתחיל לדבר אליי בכל מיני ביטויים ,כדי לנסות להרשים אותי או לא יודע מה. לא יודע מה קורה איתך ומה אתה עושה עם הבוס שלך, אבל זה לא כל כך מעניין אותי ולא משנה לי. אני לא התנהגתי מגעיל לאף אחד , אך אין ברירה , כאשר חוזרים על אותו פזמון כל כך הרבה פעמים , זה מתחיל להמאס , במיוחד אחרי הודעות מיותרות כמו שלך , שמנסות אולי "לעקוץ" אותי או לא יודע מה. למרות שאני חוזר ואומר שאין טעם להמשיך בדיון. |
|
![]() |
![]() |
# 20 |
חבר בקהילה
|
חביבי, תנמיך טיפה את משקל הדיבור שלך.
שום חברת אחסון שבעולם לא תתן לך תשלום יומי, אלא תשלום פר עבודת שעה. אם באמריקה זה ככה, אז מן הסתם שזה יהיה גם בישראל. אבי.
[Email: NetGamesCSS@Gmail.com] [ICQ: #225651] [MSN(Inactive): syndr0z@nana.co.il]
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|