|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
אקס מנהל
|
עומרי, תראה לי עסק או חברה ישראלית אחת שעשתה OC לשרתי ההוסטינג שלה.
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 14 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
לא משהו..
|
![]() |
![]() |
# 15 | |
חסום
|
ציטוט:
"לא משהו.." אולי תגיד למה לא משהו ? אתה רק רוצה להוסיף עוד הודעות למונה .. בבקשה תגובות ענייניות אנשים .. |
|
![]() |
![]() |
# 16 |
חבר בקהילה
|
יש לי שאלה,
כצה עולה לאחסן שרת שיש לו מארז ATX ו SUPER ATX ? ודרך אגב, אחלה מחירים יכול להיות שאני יקנה לי מחשב חדש לעבוד בו..
# 17 |
משתמש - היכל התהילה
|
ליאור לא הייתי במקומך לוקח מחשב מוואלה, עדיף לך להרכיב אותו לבד יצא לך איכותי בהרבה...
דימה בנוגע לכל העניין של ה - OC, אני דיי בטוח שאני ואתה לא קרובים לרמת הידע של עומרי. אז אני לא נכנס לדיון הזה, אני ממליץ לך גם לא כמו שאומרים סייג לחוכמה שתיקה. דימה זה דיי ברור שבמידה ואדם מסוים מבין בתחום הזה בצורה משמעותית, הוא מסוגל להביא הרבה יותר ביצועיים מהשרתים בין אם זה התמחות בתחום התוכנה (קימפוג השרת בצורה משתלמת יותר) ובין אם זה התחום החומרתי יותר שזה ה - OC ותאימות החומרה בצורה משתלמת יותר. יבגני |
![]() |
![]() |
# 18 | |
חסום
|
ציטוט:
אוקיי .. אני חושב שאני פשוט אבנה מחשב ב ZAP וככה בעצם אקבל את המחיר הנמוך ביותר בארץ ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
לבקש ממנו, ומתקציב ושימוש שאתה רוצה לתת במחשב הזה ואז תוכל לקבל את השרת שהכי משתלם לך. בZAP אתה יכול להוציא מחירים אבל לא תאימות בין רכיבים. בכל מקרה זה הדעה שלי... בהצלחה יבגני |
|
![]() |
![]() |
# 20 |
מנהל ראשי בדימוס
|
טוב קצת סטינו מהנושא ל-OC של שרתים - דימה ועומרי אם תחפצו בכך אתם מוזמנים לפתוח נושא חדש בפורום שרתים יעודיים על כך.
חיזרו לנושא. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|