|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 12 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
![]() טוב .. אז איך זה הולך , תוכל לנסות להגיד לי מה הבעיה בקוד שלי ? |
|
![]() |
![]() |
# 13 |
A Al Alm Almo Almog!
תודה על תרומתך! |
למה לא לעשות פשוט שני פונקציות, אחת שמוצאת מספר רנדומלי ובודקת לאורך כל המערך עד המקום אליו הגעת אליו את המספר הרנדומלי שיצא, אם הוא כבר קיים היא מחזירה FALSE ואתה מוצאי מספר חדש וגם אותו בודק, ואם אין אותו אתה מכניס אותו למערכת במקום המצאים וככה מתקדם בין התאים.
זאת הדרך לדעתי הכי יעילה. אני לא אוכל לעזור לך כי אני לא יודע PHP אבל הרעיון בכל השפות הוא אותו הרעיון. |
![]() |
![]() |
# 14 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
PHP קוד:
|
|
![]() |
![]() |
# 15 |
Permanently Banned
|
אממ, זה הרעיון הכללי. אני לא מתכנת PHP, אז עשיתי את זה לפי הידע הדל שיש לי בPHP.
PHP קוד:
Last edited by Eye-Soft; 31-03-06 at 22:10.. |
![]() |
![]() |
# 16 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
כותרת עניינית, לשלוח לי בפרטי, נעול עד אז.
|
![]() |
![]() |
# 17 |
הוסטסניון
|
אוקיי תודה שי , עכשיו אני רוצה לחזור לתגובה של Eye-Soft .
תסתכל אחי אתה רשמת if ($rann[i]==$rann[n]) { $same=true } תמיד יהיה true . ובסוף הקוד רשמת if ($same==false) { $n++; מוזר... אתה בטוח? |
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר בקהילה
|
תראה אני לא מבין בPhp אבל הגיונית אתה יכול לשים שדה שירשמו בו כמה מספרים הם כותבים..ואז לפי זה הלולא תרוץ..
הבנתה אחי? |
![]() |
![]() |
# 19 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
הקוד תקין, הבעיה (אם יש כזו) היא העובדה שאני לא יודע PHP טוב ויש סיכוי שכתבתי משהו לא נכון, אבל כל המשתנים והקוד נכון. הדבר היחידי שיהיה לא נכון זה אם כתבתי את המילות קוד לא נכון. רק צריך לשנות את הקוד ב"while (($i<$n+1) && ($same==false) {" לwhile (($i<$n) && ($same==false) { Last edited by Eye-Soft; 01-04-06 at 00:53.. |
|
![]() |
![]() |
# 20 |
הוסטסניון
|
אבל התנאי
if ($rann[i]==$rann[n]) { $same=true } תמיד יהיה true . בגלל זה הקוד לא יעבוד. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|