|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 12 |
אקס מנהל
|
בוא נגיד שנדפקת, הדבר היחיד שאתה כן יכול לעשות זה להזהיר את כולם לא להתקרב אליו.
אם אתה רוצה פרטים נוספים עליו אני יכול לספק לך בלי בעיה, אני יודע איפה למצוא את הבנאדם הזה. |
![]() |
# 13 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ועל זה אפשר לתבוע! יבגני |
|
![]() |
# 14 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
שום פרטים אישיים, הוא עובד כמוכר בחנות מחשבים, ואני יודע איפה היא נמצאת. אגב, החנות הזאת גם נחשבת כ"משדרים של לייזרטק". Last edited by Dima; 04-04-06 at 02:30.. |
|
![]() |
# 15 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
יבגני |
|
![]() |
# 16 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
מה פתאום? ![]() מה אני נציג המאפיה באשדוד? ![]() אגב, רק תשדע שהוא פרסם את הפרטים האישיים שלו במקום דיי גלוי ברשת, אני לא יודע אם מותר לי לפרסם לכן לא אפרסם, אם תרצה דבר איתי אני אראה לך. |
|
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
אני מאוד מצתער שלא הזהרתי אתכם
אבל הבאנדם הוא פשוט נוכל! גנב, לא חושב פעמיים לפני שהוא משקר לך, לא אמין בכלל, עושה המון צרות, מאחר באספקה. ואני מאוד מאוד מצתער שלא תבעתי אותו או שיכולתי לעזור בתביעה עליו שיכולתי. |
![]() |
# 18 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
המשרדים של JetCom שיאן מגדיר כחברה פרטית שלו, כשהוא עובד שם בתור איש תמיכה בלבד.
לדעתי תנו לו ביקור אתה ואבא שלך ותראו מה הוא יגיד כשהוא יהיה מולכם..
# 19 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() תראה, אם הוא פירסם לפני בפני כולם את הפרטים ואתם מציג אותם לאחרים, זה בסדר. אבל אם אתה מפרסם פרטים אישיים של אנשים שלא פירסמו פרטים אלו, אפשר לתבוע אותך על חדירה לפרטיות. סתם דוגמא, אם בספר טלפונים המספר שלו מופיע כחסום, ואתה מגלה אותם בדברים שהם לא ממנו, הוא יכול לתבוע אותך על זה. בנוגע לאשכול אולי כדאי לחכות לתגובה של יאן, אלא אם כן הוא מעדיף לא להגיב... יבגני |
|
![]() |
# 20 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
חשבתי ללכת פעם אם חבר של אבא שלי :P נראה, אולי בפסח אני יבוא לאבא שלי לעבודה נשחק קצת אם הרובוטים ואני יצא לטיול אם הנהג (ובדרך נלך אל יאן נדבר איתו פנים מול פנים) אגב, הוא משחק אם השמות שמה עכשיו זה Dinamic נ.ב הוא לא נציג תמיכה זה בטוח הוא הביא מחו"ל סחורה בשווי עשרות אלפי שקלים. (למרות שיכול להיות שהוא רק נציג מכירות או משהוא) |
|
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|