|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |||
חבר על
|
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
![]()
# 12 |
חבר על
|
מהתרשמות מאלירן הוא מעצב מעולה ולא ניראה לי שהוא ניסה לרמות...
אולי הייתה איזה אי הבנה פה... |
![]() |
# 13 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
![]() ובקשר לאשכול, אלעד ואלירן, אני לא הכי מכיר אתכם, אבל לפי מה שאני רואה פה אלעד אתה זה שיצאת לא בסדר, ואם אתה הולך לתבוע את אלירן אתה זה שתאכל אותה- ובגדול. אתה מבקש עיצוב, מבקש כסף, מחליטים פעם אחת, לא 700. אני מקווה שהכל יסתדר ביניכם. |
|
![]() |
# 14 |
חבר בקהילה
|
אני יצאתי לא בסדר ?
לא נראה לי. בשום שלב לא אמרנו שנרצה את הכסף בחזרה, עד שראינו שהמוצר היה לא לטעמנו - לגיטימי. יש לציין שלפני שהכסף הועבר לאלירן הוא הבטיח שבמידה והמוצר לא יהיה לטעמנו הכסף יוחזר במלואו ! יתרה מזאת, אני ממש לא "שיגעתי" את אלירן, אני אמרתי לו לאחר הגשת הסקיצה הראשונה בדיוק מה אני רוצה שישנה, הוא אמר שישנה, ולאחר שבועיים לא הגיש שום סקיצה למרות שהתחייב להגישה תוך שבוע. לאחר שבועיים הצלחתי לתפוס אותו ושאלתי אותו כמובן מה קורה עם העיצוב שלי ? אלירן ענה לי שהוא מאוד מאוד מצטער, אבל המחשב שלו התקלקל, והוא לא אשם שלוקח לטכנאי שבועיים לתקן אותו. עכשיו, אני שואל אתכם, תירוץ עלוב שכזה צריך לעניין אותי כלקוח ? רק כששמעתי את זה והבנתי שייקח לי עוד זמן רב לקבל את העיצוב שלי ביקשתי מאלירן את הכסף בחזרה. כמובן שיש לי לוגים שמוכיחים את זה, אם אתם רוצים תבקשו. עכשיו אחרי התגובה הזאת שלי אני מקווה שהבנתם מי יצא פה לא בסדר. אני רוצה לקבל את הכסף שלי בחזרה במלואו ולסגור את העניין הזה יפה. הביקורת הזאת הגיעה מפני שאלירן "עושה לנו טובה" ואמר שיחזיר חצי מהסכום. נראה לכם הגיוני ? לבחור שטען שאני "ילד קטן", ולאלירן שאמר שיש לי לקוח של פוקימון, אז א' גם לקוח של פוקימון הוא לקוח ככל לקוח, וב' האמן לי שאין הרבה חברות בסדר גודל שלנו בפורום הזה, אבל זה ממש לא הנושא כרגע. כמו כן, אני בטח לא רץ ומספר על כל דבר שקורה בעסק שלי, אתה יכול לערוך חיפוש ולבדוק אם איי פעם פירסמתי ביקורת כלשהי. כל מה שאני רוצה זה את הכסף שלי בחזרה במלואו, אני חושב שזה מגיע לי. יום טוב. Last edited by Elad - Q-host; 06-04-06 at 10:25.. |
![]() |
# 15 |
תודה על תרומתך.
|
אלעד חמודי, בן 23, לא בן 23.
החשיבה שלך ממש לא חכמה. זה כמו שתלך למקום עבודה, תעבוד כמה ימים ואז יפטרו אותך. זה לא שלא תקבל תשלום על המס' ימים שעבדת. גם אלירן עבד על זה מס' ימים, ושילמת לו כי עובדה ראית שהוא עבד... ואף חשבת לקחת את העיצוב. אני לא מאמין שהעיצוב לא יצא טוב. לדעתי אתה פשוט עושה קונצים. להביא לך חשבונית? אם באת אליו לפני שהוא נרשם, והוא יידע אותך מראש וכו' אז זאת בעייה שלך. במידה ולא, אני לא חושב שיהיה לו בעייה לצרף לך ל 200₪ חשבונית. יום טוב, אלירן אני איתך. **ממתי משלמים שהמוצר לא לטעמך, בכלל לא לגיטימי
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מה ז"א לא מאמין ? על טעם ועל ריח אין מה להתווכח ידידי. בקשר לחשבונית, לא הוא לא יידע אותנו, אבל זה גם לא הנושא העיקרי.[/ |
|
![]() |
# 17 |
חבר וותיק
|
רגע-ביגלל שאלירן התחייב לעצב לך אז המחשב שלו צריך ליהיות ב-100% עד הגשת העבודה?
ואם עכשיו נגנס לו וירוס? נשרף המאבד?הזיכרון? לא כל אחד גר ליד תכנאי. ולא כל אחד מקבל את המחשב יום אחרי שהוא נתן אותו. לא ראיתי שאלירן לא רצה לעצב לך או לגנוב לך את הכסף. לא ראיתי שאלירן עשה פה משהו לא בסדר. |
![]() |
# 18 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
# 19 |
חבר וותיק
|
אני הולך לראות משחק כדורגל לדוגמא.