|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
נגיד אני קונה ממך איכסון....אתה לא יודע אם אני אולי איזה רוצח סדרתי/אנס סדרתי/מלבין כספים נכון? אותו דבר, הקטע הוא שיש לך דעה מוחלטת שכולם מחבלים. |
|
![]() |
# 2 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
כי פשוט מחנכים אותם מגיל 0 לשנוא אותך . וזה שטויות שאתם עושים את זה כאילו אני היחיד, אם לא ראית, 75% מסרבים לגור עם ערבי בבניין . (3 מתוך 4 ! והרביעי שקרן ..) אני רוצה לראות מישהו פה לוקח ערבי לעבוד אצלו. (אני לא מדבר על חברות אחסון פה) אני מדבר אם יש לך פיצריה ואתה צריך מישהו שידאג לענינים שאתה לא במקום . יש ישראלי בארץ שיקח ערבי ? אף אחד .. ולא בגלל שהם חושבים שהם מחבלים .
# 3 |
הוסטסניון
|
בודאי, אפילו יש לי לקוח ערבי .
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
למה לא הפוך ? כנס לפורום בעזה ותשאל אם הם היו נותנים משהו לישראלי .
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() ובקשר לגרמנים אתה צודק!!!! יש חוק גם שמה נדמה לי אני לא בטוח אמרו בחדשות שאסור לקרוא לילד שנולד "יהודה" אבל זה לא בטוח ואני סוטה לדברים אחרים אז אל תיתיחסו! בקיצר אני בטח שהייתי נותן איכסון!
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
וכתבה [מספיק לקרוא את הכותרת] http://www.tam.co.il/24_6_2005/magazin1.htm ולנושא האשכול - במילה אחד: לא ! אם למישהו יצא לראות חדשות 10 לפני כמה ימים על האתרים של הערבים יבין אותי, אבל צר לי מדובר באויב של המדינה ולדעתי אסור להנהל מגעים עם כאלה, אבל בלי קשר לאתרים, יכול להיות אתר על שלום מבחינתי, כול עוד, בדרך כל שהיא, מה שאני מספק לערבי יכול להועיל לו אין מצב. |
|
![]() |
# 8 | |
חבר וותיק
|
לקוח זה לקוח
זה אותו כסף - רק יכול להיות שהוא גנוב אבל עדיין אותו הכסף למי אכפת
![]() |
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מתפלא על אנשים פה...
יש לי שני לקוחות ערביים...דווקא אנשים אחלה אחד מהם התבייש להגיד לי שהוא ערבי עד לפני חודש וזה מה שעוד יותר מבייש אותי שערבים מפחדים להגיד את זה. לפני חודש הוא בא אליי ואומר לי כזה :"אתה לא תעיף אותי אם אני יספר לך סוד" ואז אמרתי לו :"מה פתאום ..מה זאת אומרת ?" ואז הוא סיפר לי.. וממש ממש לא אכפת לי .. הוא היה אחלה בנאדם לפני ועזר לי הרבה וגם אני עזרתי לו וזה שהוא ערבי לא משנה לי כלום ודרך אגב , אני חושב שכן צריך להגיב על כל פיגוע ואסור לצאת משטחים וכ'ו אבל אני לא אחד שאומר שכל הערבים מחבלים. זה כמו שבחו"ל מקללים ילדים בקללה הבאה : Jew Boy עשו טובה , תקברו כבר את הבושה הזאת שאתם עושים לארץ ישראל. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|