|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
משתמש חדש
|
ממש נחמד
הוא יכול להיות מקצועי ביותר רק צריך לשפר אותו משמעותית
-כל התפריטים שמנמנים ומגושמים מאוד כדאי לעשות אותם במראה טכנולוגי ודק. -יותר תמונות לשלב יותר מסתם 2 צבעים -מקוריות ![]()
![]() |
# 13 |
תודה על תרומתך.
|
לפי מה אתה קורא לו מקצועי?
למדת מקצוע שאתה יכול לקרוא לעצמך מקצועי? אני מסכים עם ניר. זה שהעיצוב מרובע וחסר צבעים לא הופך אותו למקצועי. נסה קצת "להפריך" אותו...פחות מרובע...פחות קשיחות. זה סתם הורס כל מה שאתם מנסים לייצג. |
![]() |
![]() |
# 14 |
חבר מתקדם
|
אתם יודעים שאתם קוטלים אותי.. אבל ממש?.. מה כולה עשיתי?.. כנראה שאני לא הבנתי מה זה עיצוב מקצועי, ודווקא מכם המנהלים, אני הייתי מצפה לתגובות הרבה יותר בונות ולא פוגעות! זה לא שאתם למדתם 4 שנים עיצוב שאתם יכולים לקטול פה אנשים, ובכלל! אתם עושים חשק להפסיק לעצב.
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
עיצוב חמוד, יש מה לשפר.
# 16 | |
משתמש חדש
|
ציטוט:
תנו יותר ביקורות בונות התפקיד שלכם הוא לתת דוגמה לפורום ואם אתם מזיינים תשכל ככה אז אני מבין איך היו פה את skitza ועוד אנשים שעשו בדיוק אותו הדבר ואכלו תלב על עיצובים של אחרים וקלקלו לכולם. פשוט תנו הרגשה טובה לבנאדם זה הכל - במיוחד ניר , דיברתי איתך לא מזמן באיסיקיו על איך לדבר ושנינו ראינו שאתה יודע - תשתמש בזה!
![]() |
![]() |
# 17 |
אקס מנהל
|
"מקצועי זה לא, פשוט זה כן"
"לפי מה אתה קורא לו מקצועי? למדת מקצוע שאתה יכול לקרוא לעצמך מקצועי? אני מסכים עם ניר. זה שהעיצוב מרובע וחסר צבעים לא הופך אותו למקצועי. נסה קצת "להפריך" אותו...פחות מרובע...פחות קשיחות. זה סתם הורס כל מה שאתם מנסים לייצג." חבר,אני לא מצאתי שום משהו פוגע בתגובה הזו. אולי זה היה קצת יותר תקיף,אבל עם לא "נטפלו" אליך אלא העבירו ביקורת. אם אתה לא יכול לקבל את כל סוגי הביקורות פשוט אל תבקש ביקורת על העיצוב. Last edited by yNaxon; 09-04-06 at 10:42.. |
![]() |
![]() |
# 18 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
את האמת, אני לא כל כך אהבתי.
הבאר לא יפה. חבילות לא אהבתי. בהצלחה!!!
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|