|
|
|
|
# 1 | |
|
חבר וותיק
|
ציטוט:
כבר כל אחד חושב "רגע, לפני שאני קונה אחסון ומבקש מההורים "סתם" 20 שקל. למה לא לבקש חסות?! למה לי לבקש מההורים" עזבו אתכם שהמחירים ירדו פה לשפל ממש לשפל זה לא רווחי לאף אחד פה. כולם יודעים את זה אבל לאף אחד מכם אין אומץ |
|
|
|
|
# 2 |
|
חבר מתקדם
|
אני מאוד מסכים איתך , אפילו שאין לי חברת איחסון אני יודע שזה שוק בלי הרבה רווחים..
אתה לא יכול להתפרנס מזה ואנשים עוד באים ומבקשים חסות אני לא אומר שלא היתי כזה פעם , אחד שתמיד חושב שהכול חינם לפי דעתי על איכות משלמים. מי שמביא חסות , בדרך כלל חברות לא רציניות שלא נפתחות למטרות רווח אלא למטרות הפסד. |
|
|
|
# 3 |
|
אקס מנהל
|
אני חושב שאתם צודקים.
אני מודה,עוד לפני חודש-חודשיים הייתי מבקש חסויות. ואני עצמי על משהו שאפשר להגדיר כחסות,אבל מהחודש הבא אני מתחיל לשלם. עם זאת,אני לא חושב שצריך להיות סגורים ותמיד תמיד לדרוש כסף,אלא לפעמים להיות יותר "נדיבים". כמובן שחברות האיחסון הן יוצאות דופן,אני מדבר על אלו שיש להם איחסון ללא מטרת רווח. |
|
|
|
# 4 |
|
חבר בקהילה
|
צודק ב100% אף אחד אפילו לא קונה היום אחסונים גם כולם רגילים שהכל כבר בחינם או שעם כבר בתשלום אז הם רוצים מחיר על הרצפה...
|
# 5 |
|
חבר וותיק
|
לדעתי אין לך זכות להתערב לאנשים אחרים
זה עסק שלהם.. זה לא משנה לא כל דבר שמפריע לך מפריע לאחרים זה שהם מפסידים זה עניין שלהם.. הם יצטערו אחריזה ולדעתי... האשכול הזה לא יזיז לאנשים שמחלקים חסויות |
|
|
|
# 6 |
|
חבר מתקדם
|
הזה של עסק רשום בכלל לא עוזר מכיוון שיש פי 10 עסקים לא רשומים מרשומים
|
|
|
|
# 7 |
|
Permanently Banned
|
לא לחסויות ! אלירן אני מסכים איתך מילה במילה
. |
|
|
|
# 8 |
|
משתמש חדש
|
צודק במאת האחוזים !!!
המחירים ירדו לשיא השפל !. 20 / 25 שקל לאיכסון מינימאלי זה כלום .. |
|
|
|
# 9 |
|
משתמש - היכל התהילה
|
ממש לא מסכים.
בחול, החסויות האלו שאתם אומרים שהם מכירי זנות, מחולקות בחינם. יש חבילות הרבה יותר גדולות, שבארץ צריך לשלם הרבה כסף אבל בחול תוכלו לקבל אותם בחינם... אז מפה הבעיה נובעת, אתם לא רוצים שיבקשו חסויות? תקימו שירות שנותן חבילת איחסון בחינם ומיד תראו שיותר אף אחד לא יבקש חסות. וכשהאתר יגדל אז אנשים באמת ישלמו. |
|
|
|
# 10 | |
|
חבר על
|
ציטוט:
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|