![]() |
# 11 |
Permanently Banned
|
עיצוב יפה.
בהצלחה! |
![]() |
![]() |
# 12 |
חבר פורום
|
אתה גם מקטין וגם שם דוגמא
ככה שלא רק הדוגמא מפריעה גם לא רואים כלום בגלל שזה קטן, וגם לא צריך את שניהם, תבחר אחד. אם אתה מקטין, לא יוכלו לגנוב לך כי זה יהיה מכוער כזה קטן ואם אתה בוחר לכתוב "דוגמא דוגמא" אז גם אל תגזים כי בכל זאת אנחנו צריכים לראות את העיצוב נחמד מאוד, אבל אני בקושי רואה משהו בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 13 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
בכל זאת אני מעדיף ללכת על בטוח.. תודה רבה על כל התגובות.. ![]()
![]() |
# 14 |
תודה על תרומתך.
|
לא יודע מה להגיד לך גבר, מתחת לתפריט וזה הכל יבש וחלק =/
# 15 |
תודה על תרומתך.
|
-לא רואים כלום
-ובחלק שרואים העיצוב ריק מאוד. -אם כבר סימן מיים, אז לא להקטין. ואם כבר להקטין- אז לא סימן מים! מישהו כבר גנב לך עיצוב שאתה כל כך מפחד שיעתיקו\יגנבו ממך? |
![]() |
![]() |
# 16 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
בגלל זה אני מגן על אלה.. שלא יקרה שוב. בכל מקרה, גם ככה רואים את העיצוב.. ושוב, תודה רבה על התגובות.. ![]()
![]() |
# 17 |
משתמש - היכל התהילה
|
טוב חלאס להגיד לו כמה הוא הקטין וכמה הוא שם דוגמא (אני לא מצדדת בו), החלטה שלו! הוא הבין...
בקשר לעיצוב, אני לא כל כך התחברתי לכל הצורות המעוגלות שבהם השתמשת בעיצוב. לעדתי עם הולכים על כאלה צורות צריך ללכת על סגנון זוהר יותר, חופשי יותר, אבל אתה גם ניסית לשלב עם זה צבעים קודרים, מה שלדעתי היתה החלטה לא נבונה. היה נחמד אם היית עובד קצת יותר על הבאר והלוגו ומחייה אותו קצת, אולי אפקטים, ליירים, צבעים- כל מה שעולה לך לראש. בהצלחה מאמי ![]() |
![]() |
![]() |
# 18 |
תודה על תרומתך.
|
חמוד מאד... יש המון מקום ריק בעיצוב.. אם עוד קצת השקעה אתה יכול להגיע איתו לרמה יותר גבוהה בהצלחה!
|
![]() |
![]() |
# 19 |
חבר וותיק
|
נחמד.
יש רווחים עצומים,תקן את זה. |
![]() |
![]() |
# 20 | |
חבר מתקדם