![]() |
# 11 |
משתמש - היכל התהילה
|
אם יש לכם תלונה בקשר למהירויות פנו אל Med... למה אתה חושבים שפתאום כל הספקיות קפצו עם מחיר זול של 5MB? כי Med החליטה לקחת פחות עמלות על שימוש ברוחב פס כזה...
|
![]() |
![]() |
# 12 |
תרם רבות להוסטס
|
לכל המגיבים, כנראה עברתם שטיפת מוח וחשבתם שהחברות כאן, זה אחסון אמיתי.
האמת, שרוב החברות כאן הם "אחסון-לייט". הם מתכוונים לחברות אחסון גדולות ורציניות, כמו livedns. |
![]() |
![]() |
# 13 |
הוסטסניון
|
הם צודקים, גם אני מוכר במחירים גבוהים, אני חושב למעלה מהחברות בחו"ל, פשוט מאוד - בחו"ל יש תחרות, בארץ כמעט ולא.
|
![]() |
![]() |
# 14 |
משתמש - היכל התהילה
|
תחשבו על זה שאם תקנו אחסון בחו"ל המידע יהיה צריך לעבור דרך קבוצה ענקית של שרתים לפני שיגיע לפה אז אחסון ישראלי יתן לכם את המהירות הכי טובה...
קנו כחול לבן! (תסמנו את הטקסט חח) |
![]() |
![]() |
# 15 |
חבר וותיק
|
אל תשכחו שבעולם יש יותר ביקוש..
למרות שהשרתים שמה עולים גם באיזור ה 100$ כמו פה בפורום ![]() עריכה טוב עוד משהוא ראיתי שמה היתי אומנם רק פעם אחת בחווה אבל אני הצלחתי להבין שתמונה שרשום מתחתיה בצד "חוות שרתים" זה לא ממש חווה חח ![]() Last edited by Oppis; 16-04-06 at 21:35.. |
![]() |
![]() |
# 16 |
מנהל ראשי בדימוס
|
לא חסר אכסון איכותי בזול:
ראו לדוגמא שב, SPD ועוד.. |
![]() |
![]() |
# 17 | |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
קנו כחול לבן! ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
Fatal Error
|
ציטוט:
קח למשל דוגמא קטנה מ"האיכות" המאפיינת את כל העסקים שיש פה : * אל תכנסו לאתר העסק שלנו כי הזה שקנה לנו את הדומיין הפנה את זה לאתר פורנו * פרצו לנו לשרת וכל הקבצים נמחקו, אנחנו מתנצלים ותעלו את הקבצים שוב * אנחנו מעבירים את השרת היחיד שיש לנו ארון ולכן 72 שעות האתר לא יהיה זמין, מתנצלים. אה ושכחנו להגיד.. עוד 48 שעות אח"כ לשינוי DNS * המתחזק ששכרנו ב 50 ש"ח לחודש בטעות מחק לנו איזה קובץ סיסטם ולכן השרת בדאון. תודה ל XXX שסידר לנו שרת חלופי ביינתים (אה שיט, הוא עכשיו באילת, אז השרת יעבוד רק בסופשבוע הבא) ובכלל, אני לא מבין את העסקים שיש שמתהדרים במעבדי dual xeon חדישים עם 3 ג'יגה זכרון שבקושי אחריות יש להם עליו ושלא נדבר על אנשי סיסטם שיכולים לתחזק את זה. אני מקווה שאתם לא באמת מצפים שלקוחות נורמאליים (חוץ מפורום פוקימון) יבואו לאחסן אצלכם. זה פשוט לא ייקרה כי אנשים מוכנים לשלם עוד כמה גרושים יותר כדי להבטיח שהמידע שלהם יהיה בטוח וזמין תמיד. ובכלל, התודעת שירות של כל עסק פה היא ברצפה. רוצה לשמוע סיפור? לפני הגיוס עבדתי באיזו חברת סלולאר וכשהייתי יוצא ונכנס למשרד הייתי מסתובב עם החולצה והלוגו שלהם עליו. יום אחד איש אחד ניגש אלי ומתחיל לבכות שרימו אותו ונתנו לו חבילה שבכלל הוא לא רצה ובתמיכה הם לא מוכנים להקשיב. עכשיו בתכל'ס אני לא צריך להתעניין בבעיה שלו כי זה בכלל לא היה התפקיד שלי. אבל מה? אני יודע שהלקוח זה מי שמביא לי בסוף החודש את המשכורת והוא הבנאדם היחידי שבגללו אני עובד כאן. אתה מבין, הוא המלך. מה עשיתי? לקחתי את המספר שלו והעברתי למחלקת שימור לקוחות. דאגתי שמישהו משם יתקשר אליו וישמע את הבעיות שלו ויעזור לו. אחרי שבוע התקשרי אליו בעצמי ווידאתי שאכן עזרו והכל הגיע על מקומו בשלום.
![]() |
# 20 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
באמת קראת הכל ![]() וכן אני זה מני מנתניה !!!! |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|