|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 11 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() תעשה סריקה: http://www.pandasoftware.com/products/ActiveScan.htm זהירות!: זה יכול לקחת כשעתיים (תלוי כמה קבצים יש לך). ואני דיי בטוח שתופתע ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 12 |
Permanently Banned
|
אני אישית ממליץ על Symantec.Antivirus.Corporate.Edition.v10
|
![]() |
![]() |
# 13 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אם כן, אחד האנטיווירוסים הגרועים ביותר שיש. מלא באגים, למשל הוא מודיע לך שנמצא ווירוס אבל הוא לא יכול למחוק אותו =\ אז מה אתה מודיע?? לא מוצא הרבה מאוד ווירוסים וגם מציק. קספרסקי דיי טוב, אבל מאיט (לי לפחות) את המחשב. וגם זה סיבוכים למי שלא מתכוון לקנות אותו ![]() הפיירוול שלו מאוד נחמד, אבל גם מבוגג (באגים), חוץ מזה שלוקח לו חצי שעה לאשר התקשרות לתוכנה מסוימת (אותו דבר בSP2). בקיצור, תאמינו תלכו על מקאפי לא תצטערו. |
|
![]() |
![]() |
# 14 |
משתמש - היכל התהילה
|
אויש איזה בולשיט, ממתי בTorrentleech יש וירוסים? אף פעם לא היה שם, ואני מוריד משם מלא זמן, אף פעם לא קיבלתי התראה על שום קובץ שמכיל Trojan או כל שיט אחר.
לי, בכל אופן, יש דיסק שהכנתי, של כל התוכנות שאני תמיד מתקין אחרי פירמוט, כולל הקראקים (במידה וצריך), חלק מהתוכנות שלי שם - Kaspersky Antivirus Personal ועוד כל מיני תוכנות (לא נשכח את הDVD של Adobe :P)Nero 7 Premium Mozilla Firefox Mozilla Thunderbird iTunes QuickTime Bsplayer EDIT ניקו, למיטב ידיעתי, כמעט רצחת בשביל הזמנה לTorrentleech פתאום יש ווירוסים? |
![]() |
![]() |
# 15 | ||
הוסטסניון
|
ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |
# 16 |
משתמש - היכל התהילה
|
אוקיי, טעות שלי, לא הבנתי נכון.
EDIT היום בערב יהיה לי כבר Power-User עם הזמנות :P |
![]() |
![]() |
# 17 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
חחח :] |
|
![]() |
![]() |
# 18 |
חבר בקהילה
|
קודם כל תודה רבה לכולם עוד מעט אני יתחיל בפירמוט, ועכשיו אני יודע מאיפה נכנס לי הוירוס המסריח הזה מאתר סריאל פשוט חפשתי סריאל למשחק והוא ביקש ממני להתקין משהו לא הסכמתי יצאתי מהאתר חפשתי אתר אחר אבל משומה הוא התקין את זה גם לי שאני יסכים.
אני מוריד מאתרים נורמלים ועם קהילה גדולה כמו טורנטליץ' וכדומה. אני רואה שלהרבה יש nod32, אז השאלה שלי קניתם או הורדתם? ואם הורדתם בבקשה קישור בדחיפות שאחרי הפורמט אני יתקין... טובה אם מישהו יכול לחפש לי את כל התוכנות הקטנות תוכנות מסרים וכו... פשוט אני לא יכול להיכנס לאתרים משומה רק לפה :] Hosts Anti Virus בכל מקרה אני צריך תתוכנות BSplayer,ICQ,MSN,winrar,K-lite Codec pack,winamp בבקשה מי שיכול לחפש לי כדי שיהיה לי יותר נוח להתקין במהירות אשמח ואני יודה לו מאוד!!! אתרי סריאל חרא של דבר נכנסתי לכל מיני כמעט בכולם מבקשים להוריד "תוכנה" למישהו יש אתר טוב כי חוץ מי מגהגימס שיש שם קראקים אני לא מכיר כלום. תודה ענקית לכל מי שהגיב בנושא !
# 19 |
תודה על תרומתך.
|
Hagai, התקנתי NOD32 לאח שלי, ויש לו מחשב ישן P3 256 זכרון, אבל הוא עובד פיצוץ..
אצלי יש Kaspersky, והוא מעולה, בעיקרון NOD32 ו-Kaspersky אותו הדבר, לשניהם יש חסרונות וייתרונות בדברים מסויימים, אבל במחשב שלי בחרתי Kaspersky כי הוא פשוט יותר נוח לי ועושה את העבודה מצויין. לגבי פיירוואל - הבסיסי של SP2 מעולה. לא צריך יותר ממנו, השאר ישגעו אותך עם Allow או לא.. בקיצר, Kaspersky אם יש לך מחשב חזק, NOD32 למחשבים יותר חלשים..
# 20 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|