![]() |
# 11 |
משתמש - היכל התהילה
|
eVGA GeForce 7900GT 256MB DFI LanParty UT SLI-DR Expert OCZ 2,048MB (1,024MB * 2) DDR400 CL2 TSX Gold Dual Channel Kit |
![]() |
![]() |
# 12 |
Permanently Banned
|
וואו ! תודה רבה רבה רבה עומרי! רק אם אתה יכול לסדר לי את הכל בהודעה אחת כולל המחיר אני אודה לך מאוד מאוד!!!
|
![]() |
![]() |
# 13 |
משתמש - היכל התהילה
|
AMD Opteron 148 אפשר למצוא את כל זה ב7,000 ש"ח פה בארץ... כלומר אם אתה משיג יותר בזול אז... אחלה עסקה! DFI LanParty UT SLI-DR Expert OCZ 2,048MB (1,024MB * 2) DDR400 CL2 TSX/GX Gold Dual Channel Kit eVGA GeForce 7900GT 256MB Western Digital 120GB S-ATA 7,200RPM 8MB HEC Win550 550W Sunbeam Samurai Gaming Case HEC DVDRW +- Dual Layer 16x Thermaltake BigTyphoon ![]() |
![]() |
![]() |
# 14 |
Permanently Banned
|
תודה רבה רבה רבה רבה
![]() |
![]() |
![]() |
# 15 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
עריכה: אני הייתי הולך על ULTRA-D, למהדורות לפני AD0(כולל) אפשר לעשות מוד פשוט לCHIPSETכדי לאפשר תמיכה מלאה בSLI(לא DXG), הCHIPSET פשוט מופיע כSLI, זה יכול להיות שימושי בגלל שהדרייברים האחרונים של NVIDIA לא מאפשרים להריץ מערך SLI בלי CHIPSET מתאים, יש חלופות זולות ל((SEMI-SLI שפותחו במורצות השנים ע"י החברות השונות בלי האישור של NVIDIA. Last edited by HellgY; 06-05-06 at 22:40.. |
|
![]() |
![]() |
# 16 |
Permanently Banned
|
לא הבנתי מילה ממה שאמרת :|
|
![]() |
![]() |
# 17 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() וזה לא כל כך נכון מה שהוא אמר על ריבוי ליבות... זה לא ישום per ליבה... למשל XP תתייחס אל המעבד כמעבד חד ליבה ופשוט תנצל את הMultithreading |
|
![]() |
![]() |
# 18 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
יש ישמים בודדדים שמפעילים שתי ליבות יחד, אבל זו עדיין מגמה ממש קטנה... לMULTITHREADING אין שום קשר למעבדים כפולי ליבה,MULTITHREADING זו טכנלוגיה שאמורה לתת לישום גישה ליותר משאבי מעבד הזמן אמת ע"י זה שהיא מבצעת חלקים נפרדים מהתוכנית באותו זמן, לא בהכרח אל ליבות שונות, זה לא ממש עוזר במשחקים, וגם קשה יותר לתכנת ישום עם תאימות. Last edited by HellgY; 07-05-06 at 16:18.. |
|
![]() |
![]() |
# 19 | |
חבר חדש
|
ציטוט:
קודם כל הוא לא מופיע בWHITE LIST בDFI STREET, ובגלל שהספק לא נפוץ בארה"ב אני לא יכול להבטיח שלוח האם לא ידחה אותו(לוח האם הזה ממש בררני), אני הייתי הולך על SEASONIC, או על SunBeam NUUO. |
|
![]() |
![]() |
# 20 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
![]() אז מכוון שאין ישומים שמנצלים את ריבוי הליבות יש שימוש בMultithreading |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |